UZİKONİGRASSE
Üye
Öncelikle herkese merhaba, ben boks yapiyorum ve salonumuzda agirliklar var 1 sene fitness gecmisim oldu ama birakinca uzun bi sure beslenmemi vs bozdum suan 93 94kgyim ve turnuva var 81kgye düşüp define olmayi düşünüyorum agirsaglamda furkanin bir videosunda da düşük yag orani yuksek performans ile ilgili birseyler vardi ben boks yaninda powerlifting yapmak istiyorum bacaklarim cok kuvvetsiz dizlerimde bipartif patella sıkıntısı var dizime yuk bindirmem yasak squat yapamiyorum eski bi salon agirliklar vs şimdi ben haftada 3 gun boks 2 3 gun kosu 3gun agirlik calisiyorum haftanin 5 gunu dershanem var ve surekli ders çalışıyorum universiteye hazirlaniyorum hepsini bi arada goturmek zor ama onemli olan zoru basarmak ben diyorum ki low carb yapiyim boks kosu agirlik vs zaten yogun bi yag yakimim olucak ama sakatlanma riskim vs artar mi? Gucum kalir mi? Agirligi boksdan hemen sonra calisiyorum. Birde squat yapmam yasak ama hamstring ve quadricesp kaslarimi guclendirmem lazim programim leg extention leg curl eklesem squat yerine genede kuvvetlenebilirmiyim programimda overhead press bench deadlift squat barfiks leg extention leg curl sinav ve mekik var bunlari 3e bolucem ne dersiniz?