Preworkout hk;

Solide

Üye
Merhabalar. Yağ yakmak için genelde kalori eksiltmiyorum, günlük almam gereken kaloriyi alıp açığı yüksek yoğunluklu antrenmanlarla(tabata
hiit) kaloriyi açık çıkarmaya çalışıyorum. Bazı günler hedeflediğim süreyi çıkaramıyorum ve antrenman yarım kalıyor. Biraz da mutsuzluk ve takıntı oluşuyor bu sonuçta. Beslenmem iyi aslında ama gün içinde gelen yoğunluklar, stres vb faktörlerde antrenmanın süresini tamamlayamadığımı düşünüyorum. Bu sıkıntıyı preworkout gibi ürünlerle çözebilirmiyim? Herhangi bir kalp vb tıbbi sorunum yok ama yinede tecrübenizden faydalanmak istiyorum. Aşırı bir yan etkisi olur mu bu ürünlerin günlük hayatta veya en önemlisi antrenmanda.
Genelde dayanıklılık ve sürat antrenmanlarına ilgiliyim. Benim içinde bu mesele çok önemli. Bilgi verirseniz bu konuda çok sevinirim.

Tabata hiit tarzı çalışmalar yoğun programlar belki de hedeflediğiniz süreler şuan için yeterli kondisyonunuz olmadığı zorlukta ki sürelerdir.Böyle durumlarda mutsuzluk takın yerine o gün, hedefin 55 dakika veya x tekrar ise sen 42 dakikayı tamamlayabildiysen veya yine x-5 tekrarlayabildiysen.Bir daha ki antremanında ona 1 adım yaklaşmaya çalışman senin için daha iyi olacaktır, yani diğer antremanda hedefin 42. dakikayı aşıp 45i görmek öyle öyle ilerlemek daha mantıklı olacaktır.
Ayrıca preworkout işine yarar ama ben daha çok preworkout'un ağırlık kaldırdığın rutinlerde kullanılmasını öneririm, yani antremanında 3dk ip atla - 5 dk max tempo koş - 3 dk ip atla tarzı kardiyovasküler etkinlikler varsa bunlar için preworkout almanı çok önermem, belki ince bi etkisini bulursun.Daha çok bu rutinlerde ağırlıkla haşır neşir olduğun rutinler varsa preworkout daha güzel olabilir bi nebze seni itekleyen güç olur.

Pre workout güç ve dayanıklılık konusunda güzel bir alternatif, kafein duyarlılığınız var mı? İçeriği kontrol edip alabilirsin faydalı olacaktır

Back
Yukarı