dünkü cocuk dedigin seyin basarilarini arastir istersen. turkiyedeki agir sikletteki bodycilerden fazla hacmi var. egoistin teki olmasi disinda sorunu yok.Adamlari ilah yapmayin yavhacimli degillerki estetikler sadece. Hani ronnie icin jay icin rich icin sorsan anlarim da abi jeff dunki cocuk
Soruna donecek olursak kendi fikrimi soyliyeyim. O adamlari canli canli gormuyoruz fotograf video vs ile goruyoruz. Photoshop ile oynanabilir veya videolarda net gozukmez. Canli canli belki de vardir kim bilir.
adam vedlenme programını bile paylaşıyor ne egoisti. Videolarını detaylıca izleyen gorur be kadar sempatik birisi olduğunudünkü cocuk dedigin seyin basarilarini arastir istersen. turkiyedeki agir sikletteki bodycilerden fazla hacmi var. egoistin teki olmasi disinda sorunu yok.
Türk Sporcusuna laf atıyor kardeşim aoyler misin[DOUBLEPOST=1430771791][/DOUBLEPOST]Polemiğe hiç girmeyelim.Fikirlerinize saygım sonsuz.Ancak Türk sporculara dediğin hoş değil.Belki fikrin değişir diye bir kaç fotoğraf atıyorum.
Beslenmeyi paylaşınca samimi oluyor?Veya samimi olunca doğru bilgi mi vermiş oluyor?Adam para da kazanıyor sizin hayrınıza yapmıyor.
bi göz atın derim
Amacım kimseyi karalamak değil bu benim görüşüm.Ama benim Türk sporcuma dil uzatamazsın!
En sonuncusu bir yağlı güreşçi bu arada.
tamam yukardaki arkadaş demiş neyse adam genç vs ama vucuda bak .kim t
Türk Sporcusuna laf atıyor kardeşim aoyler misin