Profesyonellerin Bulk Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Karasan dedi:
Arnold'ın büyüklüğüne kimsenin lafı olamaz, ama benim gözümde hep biraz negatif, zira Sergio Oliva gibi bir adam benim idolüm, sebebide dediğim gibi, caddede bir resmini görmüştüm, o zamandan beri öyle bir vücut görmedim.
Arnold'ın başarısı söyle anlatılabilir, kendi döneminde oluşturduğu kütle günümüzle kıyaslandığında define olarak 150 kg.'ya denk geliyor. Sergio'yu dışarda tutarsak, zamanının çok çok ötesinde bir adam.

Ya hic sorma ya, GH ler bu kadar gelismisken, kimyasallarda dewrim olmusken , Arnold'ı düsünemiorum..
Bu arada genc nesil bodycilerde 1.85 in ustu adam yok galiba ya.. 2004 2005 olympiaya katılan gencler arasındas gormedim... Gunter i saymassak tabi

Pump Forever dedi:
Karasan dedi:
Arnold'ın büyüklüğüne kimsenin lafı olamaz, ama benim gözümde hep biraz negatif, zira Sergio Oliva gibi bir adam benim idolüm, sebebide dediğim gibi, caddede bir resmini görmüştüm, o zamandan beri öyle bir vücut görmedim.
Arnold'ın başarısı söyle anlatılabilir, kendi döneminde oluşturduğu kütle günümüzle kıyaslandığında define olarak 150 kg.'ya denk geliyor. Sergio'yu dışarda tutarsak, zamanının çok çok ötesinde bir adam.

Ya hic sorma ya, GH ler bu kadar gelismisken, kimyasallarda dewrim olmusken , Arnold'ı düsünemiorum..
Bu arada genc nesil bodycilerde 1.85 in ustu adam yok galiba ya.. 2004 2005 olympiaya katılan gencler arasındas gormedim... Gunter i saymassak tabi

Alexander Federov 1.85-1.86, ama o adamı hiç beğenmiyorum, tek kaş adam yaaa :D
ve beli GH, gögüsleride kötü.

Karasan dedi:
Pump Forever dedi:
Karasan dedi:

Alexander Federov 1.85-1.86, ama o adamı hiç beğenmiyorum, tek kaş adam yaaa :D
ve beli GH, gögüsleride kötü.

Eski dönem SSCB de bodybuilding yasak oldugu icin ( komunist düzen- kimsenin ayrıcalıklı olmasına izin wermez), FEdorov 'un babası Dimtiry Fedorov, bir mezarlıgın altındaki gizli depoya bir body salonu insaa ediyor. Yaptıgı buyuk bir suc olmasına ragmen... ama tek problem ısınma duzeninin olmaması, kısları -20 -25 derece sogukluga inen bu salonda Alexandar halen antreman yapmaya dewam ediyor. O salondaki ruhun baska hic biyerde olmadıgını soyluyor.. Kışın battaniyeye sarılı olarak set aralarında bekliyorlarmış...
okudugumda baya etkilenmistim. Body askının insana neler yaptordogona sasıyor insan

Ya arkadaşlar şu yuvarlak içindeki nedir ya bi açıklayın bana
my.php

zagortenay dedi:
Ya arkadaşlar şu yuvarlak içindeki nedir ya bi açıklayın bana
my.php

dünyada ki en büyük KANATtır

hadi ronny faln yine neysede benim definasyonlu halini en cok begendigim lee priest beni hayal kirikligina ugratti adam resmen top gibi yaaavv:)

Daha fazla Bulkizm :)

beastilee.jpg

cc1.jpg

cc2.jpg

dy2.jpg

dy3.jpg

dy4.jpg

fw1.jpg

gk1.jpg

gk9.jpg

gs2.jpg

gs4.jpg

jc5.jpg

jc7.jpg

jc11.jpg

kev.jpg

kk1.jpg

mr9.jpg

pd1.jpg

pdi1.jpg

rc5.jpg

rc15.jpg

sr1.jpg

Victor_Richards_001.jpg

vr2.jpg

ronnie cok cirkin yaww :p :p :p

Shawn Ray'in durumu acınası bence.

yapma yahu..bulk dönemi iğrenç görünüyor hepsi...birde arnoldun bulk dönemine bakın ve farkı görün adam yağ diye bişey bilmiyor arnold bulk döneminin en iyisidir.

karasan arnold bu alemdeki en define vucuda sahiptir..sanırım sende benim gibi yağ yakan metabolizmaları seviyorsun..böyle birşey yok..off sezonlarda bile adam parıl parıl parlıyor,hatlar keskin,bu arkadaşlar gibi itici değil...bence gelmiş geçmiş en kaliteli vücuda sahip kendisi.

beyler bu kadar çok yemenin mantığı nedir pek anlamıyorumda bi açıklarmısınız benim bildiğim yarışmada yağ deilde kasa önem weriolar mr.o gibi benmi yanlışım

zaten bu resimlerde yarışma görüntüleri değiller...

valla aralarında shawn ray i mükemmel define vücuduyla bilirdim ilk kez bulk halini gördüm... çok kötü gerçekten

Dennis James'in halinedir öyle ya !!! Adama resmen pompayla hava basmışlar sanki

- '' Şiş abi şiş şiş '' :)))

ben bulk daha çok seviyorum ya

Back
Yukarı