Profesyonellerin Cesitli Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buda çok aşırı olmuş

damarlara bakarmısınız bide kalçaları gerçekten sıkı işte budur :D buda çok aşırı ama

bu sayfayı fordcuların sayfası olarak değiştirsekmi acaba :lol: :lol:
aha bacak işte

gerçekten çok düzgün bir vücut

buda bizim patronun avartarı heralde bu resim yayınlandıktan sora değiştirir büyük ihtimalle :D

Cosmussun, resimler gercektende süper cok begendim devamini bekliyorum, zevkle izledim, birde benim resmi kopyalamasin Süperin süperi olacakti :D

devamımı elbette olacak sen meraklanma ama senin sağ kolunu benim avartarımdan uzak tut abi ibo dan tut aklına gelen bütün kötü adamlar(cüneyt arkının dayak kadrosunda bulunan)herkesin resimi benim avartara girip çıktı valla ah saydam ah ben sana ne yaptım :D

şimdi herkes diyecekki bu adam dötçümü yaw yok öyle bişey sakın aman deyim sevmem öyle şakalar peşin peşin yazayımda
kıyaslayın aşağıdakide hamdullah aykutlunun poposu

ula bu salak ne biçim bi poz vermiş bence bi delikanlıya yakışmaz bunlara bakmayın siz boşverin

hsd hayirdir bu ne popo meraki lutfen kendine gel bu son ikazdir :x :evil: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :lol: :lol: :lol:

oyle bir kıçım omasını istemem

hsd valla gülmekten öldüm yaa.gercektende o kel adamin durusu hic hosuma gitmedi birak delikanliyi o durus hic bi canliya yakismaz ama gavur iste ne diyecen her sekild duru bu yamyamlar :)

Back
Yukarı