Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, herkes farkı farkli ağırlıklar kaldırıyor, halterimsi ben ise damdıl ve diğer aletlerle çalışıyorum. Hocam ileride ekler mı bu hareketleri yoksa kendim mı yapayım?
İlk başlarda izole hareketler,makineler ile başlanır. İlerledikçe hocan serbest ağırlıkların olduğu bir program yazar zaten merak etme. Sen programının dışına çıkma.
Ben direk dumbellerla başladım. Makineyle destek olarak sırt ve triceps hareketlerini yapıyorum. Geri kalan hepsi Dumbell ve Bar ile. Makine yokki adam akıllı çalıştıgım salonda zaten Merdivenaltı spor salonu tabiri caizse Onun için kendi programımı kendim belirledim hoca moca hiçbişey yok benim bulunduğum yerde varda hoca demek yanlış olur gençten bir kardeşi koymuşlar oraya hoca diye bedavaya yararlanıyor oda salondan ondan takılıyor Yani demek istediğim eğer güvenmiyorsan hocaya kendi programını kendin yazmalısın biraz araştırarark bunu yapabilirsin.