programım nasıl sizce?

herkese iyi günler arkadaşlar ben üç ay ewde şınav mekik ve dummbell hareketleri olmak üzere bunlarla çalıştım ve bir aydırda spor salonnunda body yapıorum size programımı yazıorum tecrübeli arkadaşlardan ve hocalarımdan yorum bekliorum flexor hocam sizinde yorumlarınızı rica ediorum şimdiden teşekkürler

boy:182
kilo:81
kol:36cm
omuz:112cm

program

1.gün
benç pres:15 12 10 tekrar
benç yana açış:4x12
polaris:3x12
barbell curl:15 12 10 tekrar
dumbell curl:4x12

2.gün
enseye pres:15 12 10 tekrar
dumbell yana açış:4x12
dumbell öne açış:15 12 10 tekrar
push down:15 12 10 tekrar
fransız dumbell:15 12 10 tekrar

3.gün

lat sırta:15 12 10
lat öne:15 12 10
mideye çekiş:4x15
ön bacak:15 12 10
arka bacak:15 12 10

şimdiden tüm yorumlar için teşekkürler

Kac kg lık dumbell kullanıyorsun ?
Hacim icin cok set cok agırlık az tekrar olması gerektıgını bılıyor musun ?

arkadaşlar konuyu açalı bir haftadan fazla oldu ama bir arkadaş hariç kimse yorum yapmamış konu acaba çokmu aşağaılara kaydı görünmüomu sizlerden bi bilgi almak istiorum!!

Bir kere bilgilerin yeterli değil tamam yaşını ve ölçülerin vermişsin ama çalıştığın ağırlıkları ve de kaç gün arayla çalıştığını da vermeliydin bence.

Programında bence iyi değil ayrıca şöyle bir göz atınca bile aynı güne bacağı sırtı, aynı güne omuzu göğüsü arkakolu koyduğunu görmek bana yetti.....

Yanlışlarınnın üzerinde durarak yeni bir program çıkar onu değerlendirelim.

yorum için teşşekürler gaddar kemal bu program salondaki hocamın verdiği program bende geçenlerde omuzla göğsün aynı günde çalışılmıcağını öğrendim ve şimdi polarisi üçüncü gü,ne attım ama daha değiştirmem gerekn hareketler var sanırım bu arada dumbell ilk iki sieti yedi kiloyla diğer iki seti dokuz kiloyla çalışıorum benc pres te on beş le başlayıp yirmiyle bitirorum

Back
Yukarı