programım ve kilo alma

herkese mrb.
1.70 boy 58 kiloyum...
kilo almak için forumda yayınlanan beslenme programını harfiyen uyguluyorum ve aynı zmanda da evde iki gunde bir uyguladıgım bi programım var.

barfiks -- 15 x 3
crunch -- 35 x 3 (tek tip degil)
Flat Bench Lying Leg Raise -- 50 x 2
Dumbbell Side Bends -- 35 x 2 ( her iki kolda da)
one-arm dumbell rows -- 25 x 2 (her iki kolda da)
(dumbble 7,5 kg)
şınav -- 30 x 2

Daha onceden beslenmeme dikkat etmeden spor yaptıgım icin pek fazla verim alamadım acıkcası ama yag oranım dusuk oldugu icin yinede az cok kaslar gozukuyo. Fakat daha guzel bir gorunume sahip olmam icin kilo almam şart. Oncelikli amacım kilo almak, ikincisi de karın kaslarını geliştirmek. Amacım dogrultusunda uyguladıgım programımda sizce yanlıslar var mı?

Son düzenleme:
böyle bir programa da cevap vermek zor açıkçası...
sıralama yanlış ve yetersiz görünüyor...
yeni başlayanlar için hazır programlar var forumda... onları iyice inceleyerek programına bir düzen vermeye çalışmalısın...

hareket sayısını biraz daha artırıp iki günlük bir program uygulayabilirsin...

aslında cok fazla harekete yer vermememin nedeni gogsum. Daha once forumda yer alan "çokük gogüs"'ün tam tersine sahibim. Yani gogus kafesim öne dogru cıkık. Bu da beni daha fazla hareket yapmak adına korkutuyo. Cunku biraz daha one cıkarsa daha kotu durur diye dusunuyorum, o yuzden arayı mide calısarak kapatıyorum diyebilirim. Evde abdominal, adonis vs. kasları için yapılabilicek program bundan ileriye gitmez diye dusundum. Yani set veya tekrar sayılarını artırabiliriz tabi ki, zaten mide için 3x max seklinde yapıyorum diyeiblirm. Amacımı yukarda da yazdım "kilo almak,hacim kazanmak ve karın kaslarını geliştirmek."
Mesela sıralaman yanlıs demişsin aycan. Duzeltmem konusunda yardımcı olabilir misin?

Back
Yukarı