Programıma Bakar Mısınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Haxcı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Haxcı

Üye
Arkadaşlar haftada 5 gün ve evde antrenman yapıyorum.Saat 18:30-19:15 arası.Programım şöyle:
Pazartesi-çarşamba-cuma
Kahvaltı

1 dilim ekmek
1 bardak süt
1 kaşık bal
2 yumurta (birinin sarısı)
15-20 gr lor peynir

Öğün arası
1 meyve

Öğle
tavuk göğsü
pilav
yoğurt
salatalık (az zeytinyağlı ve limonlu)

Öğün arası
15-20 fındık

Akşam
tavuk göğsü
pilav
kuru fasulye
yoğurt
salatalık (az zeytinyağlı ve limonlu)

Yatmadan önce
1 bardak süt veya 2 kayısı

Salı-perşembe günü program aynı terk fark göğüs yerine balık(çipura),pilav yerine makarna,kuru fasulye yerine bezelye veya nohut.

1.C.tesi-pazar kum torbasıyla çalışıyorum.O günler için bir program yapamadım yardım ederseniz sevinirim.
2.Balıkla bezelye veya nohutu bir arada yememin zararı olur mu ?
3.Öğle ve akşam arasındaki öğün arasında fındığın yanına muzlu süt eklesem nasıl olur ?

Simdi vucut tipin nasil ? Ve amacin nedir kilo almakmi yoksa vermekmi bunlari soylersen daha iyi yardimci olabilirim ama bu bilgilerle sana sunlari soyluyebilirim ;
Kahvalti bana biraz hafifmis gibi geldi sani
Kum torbasinda ne icin calisiyosun ? Kilo vermek icinmi?
Muzlu sut olayida kilo almak istersen ekle :)

Simdide sen benim sorulara cevap ver bakalim :) İyice yardimci olabileyim

HTC ONE M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Simdi vucut tipin nasil ? Ve amacin nedir kilo almakmi yoksa vermekmi bunlari soylersen daha iyi yardimci olabilirim ama bu bilgilerle sana sunlari soyluyebilirim ;
Kahvalti bana biraz hafifmis gibi geldi sani
Kum torbasinda ne icin calisiyosun ? Kilo vermek icinmi?
Muzlu sut olayida kilo almak istersen ekle :)

Simdide sen benim sorulara cevap ver bakalim :) İyice yardimci olabileyim

Abi vücut tipim mezomorf ve endomorf vücut tipi özellikleri taşıyor.Çabuk kilo alabilen bir yapım var ama öyle kalın kemikli çok yağlı biri değilim.Mezomorf özelliği olarak atletik bir yapıya sahip olduğumu düşünüyorum.
Kum torbasında iki amacım var.Biri kilo vermek biri de yumruğumu güçlendirmek için.Şu an kilom yerinde.170 boy 63 kiloyum ama çok çabuk kilo alan biri olduğumdan hem dengede tutmuş olur hem de yumruklarımı güçlendiririm diyorum.
Bu programı hazırlarken başka bir programı örnek almıştım biraz değiştirdim sadece.Orada muzlu süt vardı ondan sorayım dedim.

Programinda bence yag olayina dikkat et kaliteli yaglar tuket Bunun disinda dedigim gibi ben beslenme bilgim cok az daha cok antrenman olayina gelistiriyorum kendimi :) Cokda bisiy demek istemedim yanlis yonlendirme olmasin diye

Programinda bence yag olayina dikkat et kaliteli yaglar tuket Bunun disinda dedigim gibi ben beslenme bilgim cok az daha cok antrenman olayina gelistiriyorum kendimi :) Cokda bisiy demek istemedim yanlis yonlendirme olmasin diye

Tamam hacı sağol.

Arkadaşlar lütfen bi yorum yapın.

Back
Yukarı