C
CENTAUR
Guest
guardbody dedi:72 saat iyi bir antrenmanda bazı kas gruplarında yeterli olmuyor.mesela göğüs bende 4 günde toparlanabiliyor ama küçük kas grupları için 72 saat ideal.CENTAUR dedi:guardbody dedi:set sayılarını kısaltıp antrenman sıddetını arttırarak haftada 5-6 gunluk çalışmayı tasvıp etmıyorum.sonucta antrenman nekadar kısa olursa olsun kas etkileşimi artmış olacagından ertesı gun dınlenme tam anlamı ile yaşanmaz ve buda max kas gelişimini negatıf yonde etkıler.mide soyledıgım antrenman sıstemınde bence hergun çalışılabilir.zaten toplamda 1 saatı gecmeyecek bır program.
Mesela her gün iki bölge 3 gün antrenman bir gün dinlenme olduğu zaman yine bir kas grubu 72 saat dinlenmiş oluyor, bu süre bana yeterli gibi geliyor sanki.
Doğru söylüyorsun guardbody bendede aynı bu olay,
Netice itibariyle benim yine en aklıma yatan, daha doğrusu kolayıma gelen her gün tek bölge yani kol dışında veya göğüs ve bacak tek, diğerleri kombine olarak olabilir, zira ne kadar boş zamanım olursa olsun günde iki defa idmana gitmeyecek kadar tembel olduğumu düşünüyorum, önceden olsaydı, salonda çalışıyordum her zaman elimin altındaydı aletler o zamanlarda arada bir yapıyordum böyle zaten.