preston
Üye
merhaba.foruma bu ilk mesajım.kurucuları ve katkıda bulunan herkesi böyle geniş bir forum oluşturduklarından dolayı tebrik ediyorum..ben yaklaşık 3 aydır body yapıyorum ama ilk birinci aydan sonra 20 gün ara vermek zorunda kaldım fakat şimdi 3. ayındayım ve düzenli olarak salona gidiyorum.aşağıda egzersiz programımı ve resmimi veriyorum.eksik yanlarım çok, biliyorum ama antremanlar ve diyetle ilgili neler yapmam gerektiği hakkında önerilerinizi bekliyorum...bu arada yaşım 22 boyum 1.70 kilom ise 63...

1. GÜN
üst göğüs press
bench press
pullower
lett pull down (sanırım böyle yazılıyo ama tam emin değilim)
tek dambell row
pulley row
barbell curl
scotch curl
bilek sarma
+mide
2. GÜN
military press
omuz yan açış
upright
alna triceps press
push down
leg press
leg extension
leg curl
calf
+mide
bütün hareketlerde 12-10-8-6 piramit sistemini uyguluyorum...
salona pazartesi-salı ve perşembe-cuma gidiyorum.hocam böle yaparsam 3. programda daha iyi olacağını söyledi.siz bu konuda ne dersiniz... ayrıca antremana başlamadan önce 15 dakika bisiklet sürüyorum.bu acaba sadece karnın alt kısmındaki yağlar için yeterli olur mu?aslında karnım tam olarak yağlı değil fakat yinede göbek çıkık duruyor.sanırım midenin yada diğer organların geniş olmasından kaynaklanan bi durum.bunun için ayrıca yapılabilecek bir harreket var mı acaba?
saygılarımla....

1. GÜN
üst göğüs press
bench press
pullower
lett pull down (sanırım böyle yazılıyo ama tam emin değilim)
tek dambell row
pulley row
barbell curl
scotch curl
bilek sarma
+mide
2. GÜN
military press
omuz yan açış
upright
alna triceps press
push down
leg press
leg extension
leg curl
calf
+mide
bütün hareketlerde 12-10-8-6 piramit sistemini uyguluyorum...
salona pazartesi-salı ve perşembe-cuma gidiyorum.hocam böle yaparsam 3. programda daha iyi olacağını söyledi.siz bu konuda ne dersiniz... ayrıca antremana başlamadan önce 15 dakika bisiklet sürüyorum.bu acaba sadece karnın alt kısmındaki yağlar için yeterli olur mu?aslında karnım tam olarak yağlı değil fakat yinede göbek çıkık duruyor.sanırım midenin yada diğer organların geniş olmasından kaynaklanan bi durum.bunun için ayrıca yapılabilecek bir harreket var mı acaba?
saygılarımla....