Project x

dragox

Üye
12 milyon dolar bütçeyle çekilmiş bir film. Konu liseli 3 genç monoton hayatlarından kurtulmak için parti vermeye karar verirler. 100 kişi ile verilmesi planlanan bir partiye 1500 kişi katılır ve işler iyice çığırından çıkar. Her ne kadar fazla abartı ve inandırıcılığı fazla olmayan bir film olsa da gerçekten eğlenceli tavsiye ederimbench_O
Not: Bu filmi izledikten sonra içinizde parti verme isteği oluşabilir:lol:

şimdi gerçekte bolca göğüs görmüşseniz ve kızlarla aranız çok çok iyi ise:D yinede beğenirsiniz ama çok değil :Dçünkü bazı şeyleri yaşamış insanlar için bu tür gençlik filmlerinin çok önemi kalmasada yinede eğlenceli vakit geçirmek için seyredilebilir sıkıcı bir film değil filmdeki hanımları beğendim parti sahneleri ilgi çekici senaryo idare eder kaç puan dersek 6.5 yeterlidir diye düşünüyorum izleyin keyifiniz yerine gelsin gerçektende insanın filmden sonra güzel hanımlarla çılgınca parti düzenleyesi geliyor :D

şimdi gerçekte bolca göğüs görmüşseniz ve kızlarla aranız çok çok iyi ise:D yinede beğenirsiniz ama çok değil :Dçünkü bazı şeyleri yaşamış insanlar için bu tür gençlik filmlerinin çok önemi kalmasada yinede eğlenceli vakit geçirmek için seyredilebilir sıkıcı bir film değil filmdeki hanımları beğendim parti sahneleri ilgi çekici senaryo idare eder kaç puan dersek 6.5 yeterlidir diye düşünüyorum izleyin keyifiniz yerine gelsin gerçektende insanın filmden sonra güzel hanımlarla çılgınca parti düzenleyesi geliyor :D

Ya filmin inandırıcılığı yok zaten belirtmiştim:D Parti falan tamam da bu çok abartı tabi. Sadece eğlenmek için izlenirse beklenti karşılanır yani izlememiş arkadaşlar için söylüyorum.

12 milyon dolar bütçeyle çekilmiş bir film. Konu liseli 3 genç monoton hayatlarından kurtulmak için parti vermeye karar verirler. 100 kişi ile verilmesi planlanan bir partiye 1500 kişi katılır ve işler iyice çığırından çıkar. Her ne kadar fazla abartı ve inandırıcılığı fazla olmayan bir film olsa da gerçekten eğlenceli tavsiye ederimbench_O
Not: Bu filmi izledikten sonra içinizde parti verme isteği oluşabilir:lol:
Filmiz izledim ve parti verme isteği geldi :) 12 milyon dolar harcamışlardır ama aslında 12 milyon dolar etcek bir film değil. Güzel filmdi ama 12 milyon dolara ne filmler çekiyolar :)

Project-X1.jpg

Film Hakkında: Birbirlerine kardeş gibi yakın olan üç Lise öğrencisi, bir gün dahi olsa kaybettikleri hayallerinden kurtularak biraz eğlenmek isterler ve doğum günü partisi organize ederler. Aslında düşündüklerinden farklı bir parti olmuştur gece ilerledikçe gelen konuk sayısıda hızla artmakta ve heyecanlı bir gece başlamaktaydı…

Project X İzlemek İçin Tıklayınız

Fİlm hakkatten süper konu çok iyi hep böyle filmleri sevmişimdir zaten 12 milyon dolar harcanması normal :D

Eğlenceli,sürükleyici bir film içinizde party yapma isteği uyandıracağı kesin :)

Havuza kıyafetle girmek yasak felan bu film oydu değil mi ?

• Like
Reactions: Azi
Yaklaşık 1 ay önce project x temalı bir parti verilecekti bulunduğum üniversitenin yurtlarında. Parti günü polisler helikopterler falan bayaa bir ekip gelip parti daha başlamadan herşeyi kapattırdılar. Partiye devam etmek isteyenlere 1000euro kadar da ceza kesileceğini falan anons edip erkenden herşeyi iptal ettiler. Olsa herhalde okulu yıkardık :)

• Like
öyle yorumlar yapmışsınız ki insanın sonuna kadar okumadan forumu kapatıp filmi açası geliyor göğüs varsa bakarız yani :D

• Like
Yaklaşık 1 ay önce project x temalı bir parti verilecekti bulunduğum üniversitenin yurtlarında. Parti günü polisler helikopterler falan bayaa bir ekip gelip parti daha başlamadan herşeyi kapattırdılar. Partiye devam etmek isteyenlere 1000euro kadar da ceza kesileceğini falan anons edip erkenden herşeyi iptal ettiler. Olsa herhalde okulu yıkardık :)

Villa olsa orda yap işte partini yurtta falan sürünme. Lanet olsun para:D

Back
Yukarı