Prolab N - Large 2

Sizce bu ürün nasıl?

• Total voters
    33
Paran varsa true mass al derim hakkında çok olumlu şeyler duydum ve içeriğine bakıncada zaten piyasadaki en iyi gainer diyebilirim..Düzgün kullanımında 24 gün falan gidiyo sanırım.O yüzden biraz tuzlu fiyatı ama gainerlar hep böyle whey gibi uzun dayanmıyor.

Şimdiye kadar 6 farklı gainer kullanan biri olarak şunu çok rahat söyleyebilirim ki, kullanmış olduğum en iyi gainer. Kesinlikle gözünüz kapalı alabilirsiniz.

merhabalar arkadaşlar bende bunu ne zamandır kullanıyorum halen bi etkisini göremedim acaba yanlış mı kullanımıyorum nasıl kullanmam gerektiği hakkında bilgi verebilirmisiniz yani kullanıp yararını gören arkadaşlardan tavsiye bekliyorum lütfen şimdiden teşekkürler

bende bir aydır progainer kullanıyordum şimdi bir tavsiye üzerine nlarge2 kullanmaya başlıyorum etkilerini paylaşacağım

dün ilk denememi yaptım tad ve koku açısından iyi bulmadım zaten başka arkadaşlarda bu konuda paylaşımda bulunmuşlar burnumu kapayarak içiyorum ama önemli olan vereceği etkidir, koku ve tada duyarlı arkadaşlar için paylaşmak istedim.

slm arkadaşlar

prolab n-large 2 kullanan biri olarak onnumara diyebilirim hızzlı kilo aldırıyor bulamadım piyasada bulursam birtane daha kullancam

Pro Lab N-Large 2 4kg kullandım. Çok memnun kaldım. 57 kg'dım şuanda 61 kg oldum. Tabi beslenmenizede dikkat edin. Sadece suplamentle olacak iş değil. Gözüm kapalı tavsiye ediyorum.

BSN TRUE MASS GAINER 2610 GR yoksa ULTIMATE MUSCLE JUICE REVOLUTION 5040 GR iyi haci yha alacamda kararsiz kaldim 2 si arasinda gidip geliom ama bsn true çok övüyorlar bilgisi olan arkadaşlar bir yardimci olursa sevinirim hem kilo almak hemde kas yapmak için alacam vucutgeliştirmeye yazilacam da ondan aliom

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:44 ----------

Paran varsa true mass al derim hakkında çok olumlu şeyler duydum ve içeriğine bakıncada zaten piyasadaki en iyi gainer diyebilirim..Düzgün kullanımında 24 gün falan gidiyo sanırım.O yüzden biraz tuzlu fiyatı ama gainerlar hep böyle whey gibi uzun dayanmıyor.
BSN TRUE MASS GAINER 2610 GR yoksa ULTIMATE MUSCLE JUICE REVOLUTION 5040 GR iyi haci yha alacamda kararsiz kaldim 2 si arasinda gidip geliom ama bsn true çok övüyorlar bilgisi olan arkadaşlar bir yardimci olursa sevinirim hem kilo almak hemde kas yapma32hyper_thums:weightlifterkafa_ak için alacam vucutgeliştirmeye yazilacam da ondan aliom

Bir gainer dan ne bekliyorsanız fazlasıyla karşılığını görebileceğiniz bir ürün.
Hele yukarıda bir arkadaş koku ve tad çok kötü demiş. kESİNLİKLE KATILMIYORUM .
Bir ürünü kötülerken bu kadar rahat davranılmamalı diye düşünüyorum.
Tadı ve kokusu diğer birçok supplemente göre oldukça güzel.
İçeriğinde %30 a yakın protein oranı ile spor sonrası en büyük recovery destekçiniz olur.

Back
Yukarı