Selam Sayın Üyeler;
Bu spora başlayalı 11 ay oldu ve şimdiye kadar hiçbir ek beslenme ürünü kullanmadan tamamen et süt yumurta vs şeklinde doğal olarak geldim ve artık yavaş yavaş bu yukarda yazdığım ürünlere başlamayı düşünüyorum. Protein tozunu antrenman günlerinde antrenmandan sonra ve off günlerde de atladığım öğün olursa onun yerine kullanmayı, Pak ile Pump'ı ise sadece antrenman günleri belirtildiği gibi antrenmandan yarım saat önce kullanmak istiyorum, acaba ikisinin birlikte alınmasının herhangi bir zararı olur mu, bi anda vücuda aşırı yüklenme gibi? Bu üç'lüyü kombine eden veya herhangi birini kullanan varsa tecrübelerini duymak ve bu konudaki tavsiyelerini almak isterim. 11 ay bunlar için erken midir, daha zamanı var mı dersiniz yoksa gereklidirler artık başlanabilir mi?
Gelelim ürünlerin tedarik şekillerine: bilindiği gibi Prolacta 90 Tandem Gıda ürünü ve İzmir'de oturduğum için parayı şirkete havale edip kargo yoluyla getirteceğim. Hem Optimum Gold Standart Whey'i hem de bunu kullananlar varsa iki ürünü karşılaştırabilirler mi etki ve kalite bakımından? Açıkçası kağıt üzerinde aynı olan iki ürünün biri kilosu 40ytl iken diğerinin kilosuna 100ytl vermek saçma geliyor, onun için iki ürünü de kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum. Animal ürünleri ise Türkiyeden alınacak gibi değil, fiyatlar uçmuş halde onun için netrition'dan düşünüyorum ve bu konuda da tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum: bu iki ürünün kargo ücreti ne kadar tutar, gümrüğe takılma riski nedir vs gibi konularda.
Herkese iyi paylaşımlar