750mg kreatin gerçekten şaşırtıcı denemek isterim açıkçası.
içinden ölçek çıkıyor mu acaba 750mg için?çok ufak olsa gerek.
eğer çay kaşığı ile almamız gerekiyorsa bir hayli uğraştırır bu ürün.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:05 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=-IviPJGbibo
bu arkadaşlar bayağı yermiş bu ürünü ya.giden paralarına acıyorlarmış![]()
Kapsül ve toz şeklinde var. Toz şeklinde olanda ölçek var tabi yoksa 750mg ölçek işkence olurdu heralde.
Ben kullanırken acayip güç artışı yaşadım. Deneyip görmek lazım herkeste aynı etkiyi yapmayabilir thums:
Ürünü kullanan arkadaşlar nasıl kullanıp verim aldıklarını paylaşabilir mi acaba?
Ürün etiketinde antrenmandan 30-45dk önce alınmalı yazıyor şart mıdır?
Hangi siteler özelden yazabilirmisinacık arttırma sitelerinde satılıyor...
definasyonda creatin kullanılması önerenlerde var önermeyenlerde fakat benim görüşüm nasıl olsa su tutucaksada kaslarda tutucak deri altında bi faydası olupda deri altına su geçmiycek tabi sen sodyumu abartılmazsaa diğer kreatinler içindir bu söylediklerim lakin bu ürün su tutmıyacağını söylmekteÜrün şuan bazı sitelerde stoklarda.
PROMERA SPORTS CON-CRET CREATINE
CON-CRET: Diğer kreatin ürünlerinde meydana gelebilecek yan etkilerinden (kramp,bulantı,ishal) arınmış
CON-CRET: Metabolizmada suyu tutmaz ve şişkinlik yapmaz
CON-CRET: Her zaman kullanılabilir böylece özel yükleme ve sadece dönemsel kür yapmaya gerek yok
CON-CRET: Mikro doz özelliğinde ve 50kg vücut ağırlığı için küçük bir çay kaşığı (özel ölçeği içinde) yeterli
CON-CRET: ABD'nin en çok tercih edilen kreatin formülü
Eğer su tutmama özelliği var ise bu ürünü definisyonda kullanmamız mümkün mü ?
Nasil etkisi? 50 kg kadar 1 olcek diyor eger bu durumda bana 1 olcek yetmez. Siz nasil kullaniyorsunuz?Siparişimi verdim. İzlenimlerimi paylaşacağım.