Protein almaya basladım amaa??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkay27
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gereksiz olmıcaktır.ama antreamandan önce alınan protein bana göre gereksiz.bence sen gece yatarken ve antremandan hemen sonra al.yeni başladım diorsun ne zaman başladın?birde bu protein mucizevi bir şey değil.hemen arnold gibi yapmaz yani seni.

ztn ole şişmekte pek istemiyorum en azıdan az cok belli olsun omuzlar cıksın fln :) yaz basından beri kardio yapıorum ondan sorada hafif agırlık calısıyodum 2 ay ara verdikten sora 3 hafta once agırlıga tam basladım,proteinede 3 antreman oncesi basladım yaza kadar dewam ederim

(Porsiyon: 1 kaşık (29.4 g)
Yasak oldugu ıcın sıte ısmı vermyıecegım.
30 gr ürünü 250 ml su veya süt ile karıştırıp antrenman sonrası için. Günde 1-2 porsiyon.

Proteininin cinsine gore degısır demıssınız. Sıtede suplemenler ve proteinler kategorisinde hergun birşeyler yazılıyor. Arkadaş forumu birazcık gezdıyse sadece bu baslıgı acıp proteinler hakkında bu kadar bılgıyle yetınmeyıp o baslıklara baktıysa zaten 30 gramında 16lık 20lık protein olanları pek tercıh etmez. Bu genel bakıs zaten demek istedigim suydu EK BESINLERDEN GUNDE SU KADAR PROTEİN ALMALISIN. Bu nedemek kendıne gore ayarlar 30 gramında 16 gram protein olandan alır gunde 3 porsiyon icer.

bu proteın ısı cok zormus yaa bana hoca dedıkı antremandan once ıcersın bıttıgındede ıcersın dedı bu yenı baslıyan bırı olarak cokmu gereksız olur?herkez bisi diyo allak bullak oluo adam

sen de haklısın çünkü bilen de yazıyor bilmeyen de... yeni başlamış olduğun için antrenmanın hemen sonrasında alman yeterli olacaktır... ileriki dönemlerde antrenman öncesi ve sonrası olarak devam ettirirsin... başlangıç için bence günde tek kullanım yeterli olacaktır...

protein tozunun kullanımı forumda defalarca tartışıldı..Sonuç:Günde iki ölçek kullanılacaksa birinci ölçek sabah kalkar kalkmaz, ikinci ölçek de antrenmandan hemen sonra kullanılmalıdır...Hocaların önerdiği bu..
Yine de vücudunuzu dinleyin, gece yatmadan önce sütle içilecek protein tozunun kas gelişimine olumlu etkisi var bence..Ama yeni başlayan birinin günde 3 ölçek içmesi ne kadar doğru emin değilim..saygılar..

Son düzenleme:
Back
Yukarı