protein barlar ?

Ben yarım kiloluk bir yoğurt alıp 1 ölçek whey karıştırıp yiyorum işte. Veya Light etmek arası light kaşarda çok iyi. Bizim burda içim in light kaşarı 500gr ı 9 tl. 100gr da 29 protein var. Ben bunu da tavsiye ederim.

100 gr da 29 gr protein hem de hayvansal çok iyi ama fiyatı pahalı geldi bana 500gr 9 tl yani kilosu 18 tl. Bim de kaanlar lor var o da 500 gr fiyatı 2 45 (protein 19 gr o peynirde hem de yağı 1gr lightın yağı yaklasık 7-8 vardır) Tam yağlı kaşarın yağı zaten 23-28 markaya göre :D

Son düzenleme:
protein bar cok rahat kullanılır arkadaslar. tozla ugrasmaktan bıktım acikcası. ayrıca insanın bazı zamanlar seker cukulata krizi geliyor, hergun en az 1 tane bar yiyince boyle bir krize girmiyorum. sonuc olarak bar sayesinde toz hazırla çalkala, sonra shakerı temizle.. vs isleriyle ugrasmiyorsunuz vede hayatınızdan tatlıyı cıkarabiliyorsunuz. size peak body pro50 protein barı oneririm.

ben animal alıcam.. içinde bir çok vitamin var. aynı animal pak gibi.. bunda protein tozu ve vitamin karışık. bi taşla iki kuş... yada gene universalin Hi-protein bar var.. 33 gr whey var içinde. protein tozunun bi ölçeğinde 23-24 gr olduğunu düşünürsek süper bi oran. geçen bi tane deneme fırsatım oldu brownilisini tadı fena değildi, gayet iyi.. tavsiye ederim

160 gram ton balığında 36 gram protein denmiş ama 160 gramın yağını süzünce 100 gr ton balığı kalmıyor mu? Yani ben hep 22 gram protein aldım diye hesaplıyordum?

ben animal alıcam.. içinde bir çok vitamin var. aynı animal pak gibi.. bunda protein tozu ve vitamin karışık. bi taşla iki kuş... yada gene universalin Hi-protein bar var.. 33 gr whey var içinde. protein tozunun bi ölçeğinde 23-24 gr olduğunu düşünürsek süper bi oran. geçen bi tane deneme fırsatım oldu brownilisini tadı fena değildi, gayet iyi.. tavsiye ederim

protein tozu+b12 vit. olsa süper olur fazla protein alınca böbreklere yüklenmemiş olursun bahsettiğin supp. alırsan bol su iç derim hem daha iyi verim alırsın hem böbrekler yıpranmaz..

160 gram ton balığında 36 gram protein denmiş ama 160 gramın yağını süzünce 100 gr ton balığı kalmıyor mu? Yani ben hep 22 gram protein aldım diye hesaplıyordum?
süzdürülmüş 104 gr fln yazıyo ayçiçek yağındada o kadar protein olmaz herhalde 22 gr doğrudur..

su her daim fazla almak gerek zaten.. bu içtiklerimi anca temizliyor börekler.. zavallı organcıklarım benim

Protein barın faydası ve kullanışlılığı tartışılmaz ama pahalı da.Bir ara tükettim ama parası 15-20 gün sonra gözüme batmaya başladı :) Zaten bir ürün faydasının yanında, pratik bir kullanım sunduğu zaman doğal olarak da fiyatına yansıyor.

Protein barın faydası ve kullanışlılığı tartışılmaz ama pahalı da.Bir ara tükettim ama parası 15-20 gün sonra gözüme batmaya başladı :) Zaten bir ürün faydasının yanında, pratik bir kullanım sunduğu zaman doğal olarak da fiyatına yansıyor.

9*60gr Nutrıway Posıtrım protein bar 52Tl fiyat iyi mi? Bu arada bu marka amwayin uzantısı kalite yani, ama doğal ya tadıda iğrençtir kesin :D:D

bb den iyice araştırıp burda konuşsak olurmu arkadaşlar benim karşıma baya marka sayısı çıkıtı bb. com a girince
kafam karıştı :/

Back
Yukarı