Öncelikle iyi günler arkadaşlar yaklaşık 5 ay civarı bi salon geçmişim var.ve supplementer kullanımım antreman günleri antreman öncesi ve sonrası 1'er ölçek antreman olmadığı günler 1 ölçek şeklinde kullanmayı düşünüyorum.(hergün 2 şer ölçekte yapabilirim.)
Bu kullanım şekli dahilinde forumda ve forum dışı sitelerde biraz araştırma yaptım 3-4 ürün düşündüm kafamdaki bütçe 180tl yi aşmamak.Sizce aşağıdaki ürünlerden hangisini seçmeliyim tad benim için önemli olmadığından tercihlerinizde tat üstünlüğü hariç bir üstünlük belirtirseniz sevinirim.
bu 5 aylık body sürecimde son 2 ay 1 adet 2.2kg lık optimum gold standart bitirdim.
Araştırıp bulduğum ürünler şunlar ;
Musletech Nitro-tech harcore pro 1.8 kg - 160 tl
Musclepharm Combat 1.8 kg - 137 tl
BSN syntha 6 2.2 kg - 132 tl ( başka sitelerde 175 civarı olmasıda garibime gitti açıkcası)
Optimum gold 2.2kg + 300gr optimum kreatin - 160 tl
başka bi ürün öneriniz varsa ve bu ürünler veya önerdiğiniz ürünlerin daha ucuz olduğu varsa belirtirseniz sevinirim.
Bunlar taksitli fiyatlardı peşin alırsam sanırım dahada indirirler.
Bu kullanım şekli dahilinde forumda ve forum dışı sitelerde biraz araştırma yaptım 3-4 ürün düşündüm kafamdaki bütçe 180tl yi aşmamak.Sizce aşağıdaki ürünlerden hangisini seçmeliyim tad benim için önemli olmadığından tercihlerinizde tat üstünlüğü hariç bir üstünlük belirtirseniz sevinirim.
bu 5 aylık body sürecimde son 2 ay 1 adet 2.2kg lık optimum gold standart bitirdim.
Araştırıp bulduğum ürünler şunlar ;
Musletech Nitro-tech harcore pro 1.8 kg - 160 tl
Musclepharm Combat 1.8 kg - 137 tl
BSN syntha 6 2.2 kg - 132 tl ( başka sitelerde 175 civarı olmasıda garibime gitti açıkcası)
Optimum gold 2.2kg + 300gr optimum kreatin - 160 tl
başka bi ürün öneriniz varsa ve bu ürünler veya önerdiğiniz ürünlerin daha ucuz olduğu varsa belirtirseniz sevinirim.
Bunlar taksitli fiyatlardı peşin alırsam sanırım dahada indirirler.
Son düzenleme: