Protein tozlu omlet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 tüm köy yumurtası
1 ölçek whey protein (çikolatalı)
yarım çay bardağı süt
1 fincan yulaf ezmesi
protein-52 gr
yağ-23 gr
karbonhidrat-41 gr
sizce??

:( Hadi aromasız whey proteini olsa anlardım ama çikolatalı protein tozu ve yumurta birleşince tadı korkunç olur! neden omleti yedikten sonra üstüne içmiyorsun proteini? yoksa gene yap süt ve yulafla sen yumurtanı...

3 tüm köy yumurtası
yarım çay bardağı süt
1 fincan yulaf ezmesi
protein-52 gr
yağ-23 gr
karbonhidrat-41 gr
sizce??
bak simdi gizli tarifimi ilk defa burada paylasiyorum tavuk gousunu pisirmeden once yumurta beyaziyla harmanla protein tozuna bandir ama protein tozu ananaslı olucak olmasda olmaz ustune biraz pul biber dök
tavuk gousu 234 gr
protein tozu 26.3 gr
2 bucuk yumurta beyazi
70 gr protein 0 yag 0 seker 0 tuz tamamen isolat

3 tüm köy yumurtası o.O organikten aşağısı da kesmez diyorsun yani :D 52gr proteini sindirebilcen mi

Bence en güzeli ekmek arası. Dostum al yarım ekmeği icine göm protein tozunu. al sana protein bombası
Evladım yaşını avatarından gordugum kadarıyla daha cok genc bı arkadassın o sebeple benden sana bi abi tavsiyesi şu hayatta karşındakini tanımadan bilmeden veya samimiyetinin olmadıgı birisi ile dalga geçme, gün gelir üzülen sen olursun.[DOUBLEPOST=1423254630][/DOUBLEPOST]Arkadaşa gelincede eger yulafı sadece sütle vs yiyemiyorsan yumurta ve yulaf karısımını hiç yiyemezsin kendimden biliyorum. O yüzden en güzeli hepsinin ayrı ayrı tüketmek ha insanoglu her gun aynı tarz bayıyor ondan arada bu karışımı yapabılırsınde fakat 52 gr protein gerek yok tek bir ögünde tuketmeye 30 35 gr da fazlasını kullanamadıgınıda dusunursek whey protein tozunu bu kahvaltıdan yarım saat 1 saat once tuketmen daha hayırlı olur senin için.

3 tüm köy yumurtası
yarım çay bardağı süt
1 fincan yulaf ezmesi
protein-52 gr
yağ-23 gr
karbonhidrat-41 gr
sizce??
protein tozunu ısıl işleme maruz bırakmak çok yanlış. Zaten 20 dk içinde kana karışması için düzenlenmiş yapay bir tozdaki besin değerlerini kesinlikle kötü etkileyecektir

bende bunu düşünüp google dan aratmıştım forumuma geldim gene, omlete un yerine protein koymayı düşünmüştümde olmaz diyorsanız bu protein tozuyla kek pasta falan yapanlar nasıl oluyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı