Protein Tozsuz PROTEIN SHAKE - 42 gram protein - FitYemek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan germel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öğrenirsen yazarmısın buraya
Öğrendiğimde yazarım tabi ki.[DOUBLEPOST=1425941624][/DOUBLEPOST]
Tadını düzeltebilme acısından etkisi nasıl olur. Denediniz mi. Teşekkürler
Suyla yaptığımı beğeniyorum ben, sütle de denedim güzel olmuştu ama bende çok şişkinlik yaptı sonrasında.[DOUBLEPOST=1425941799][/DOUBLEPOST]
abi lorun tadını hala alıyorum.içilecek gibi değil.kakao yerine toz puding mi eklesek
Puding fazla şekerli olur, onun yerine loru azaltıp su yerine arkadaşların dediği gibi süt koyarak deneyebilirsin.Kullandığın lorla da alakalı olabilir ben hiç hissetmiyorum içerken, bilemedim ki.:(

Öğrendiğimde yazarım tabi ki.[DOUBLEPOST=1425941624][/DOUBLEPOST]
Suyla yaptığımı beğeniyorum ben, sütle de denedim güzel olmuştu ama bende çok şişkinlik yaptı sonrasında.[DOUBLEPOST=1425941799][/DOUBLEPOST]
Puding fazla şekerli olur, onun yerine loru azaltıp su yerine arkadaşların dediği gibi süt koyarak deneyebilirsin.Kullandığın lorla da alakalı olabilir ben hiç hissetmiyorum içerken, bilemedim ki.:(
aslında lordan da kaynaklı olabilir benimki.adama tuzsuz lor dedim.kahvaltılıık lor verdi ama cidden 0 tuzdu ama yağlıydı.yağsız tuzsuz dedim bunun tadı diğerine göre tuzlu geldi.tuzdan kötü olmuş olabilir benimki

Ben yoğurtla karıştırıp yiyorum hem tadı güzel oluyor hem besleyici tek sıkıntım 250 gr çok geliyor bana 150 gr civarı katıyorum

Harika oluyor. Ben yiyemedim edemedim diyenler kakao yerine toz olan nesquik ler var sutlu cikolata Yapmak icin Onu Kullansinlar tavsiye ederim kesinlikle

bu tarifi çok beğendim ve hemen denedim. antreman dan 45 dk önce alınabilir. ben ara öğün olması için 2 adet ceviz içi ve 3 adet badem ekledim.

Peki şeker oranı nedir bel 90 cm benim sıkıntı olmasın [emoji1][emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tatlandırmak için muz ve tarçın'ı kullandım, basit şeker içermiyor tarif. Toplamda 28.1 gram karbonhidrat içeriyor. Kilo vermenizde günlük aldığınız toplam kalori önemli, bu tarifin tamamı 330 kalori içeriyor. Diyetinize uyuyor mu uymuyor mu buna göre karar verebilirsiniz :)

Back
Yukarı