Protein Tozu Önerileri

@delgado

Bahsettiğin markanın BodyBuilding sitesinde dahi bir girişi yok. Ayrıca mesajlarının çoğu o markayı över nitelikte olmuş.

@delgado

Bahsettiğin markanın BodyBuilding sitesinde dahi bir girişi yok. Ayrıca mesajlarının çoğu o markayı över nitelikte olmuş.

bodybulding sitesine san diye girersen görebilirsin.ayrıca övmemde ne sakıncası var (sonuçta ben satmıyorum ya )anlamadım amaç birbirimizi bilgilendirmemiz değilmi. buraya yazmamın nedeni de konu başlığı protein tozu önerileri ben şuan bu markayı kullanıyorum ve gayet memnunum optimum da muscletech te kullandım omarkalrıdan da nasıl memnun kaldıysam bundanda memnunum bu proteğin bittikten sonrada dymıtıze kullanmak istiyorum onun içinde iyi yyorumlar var:)

Boyum 1.84, 72 kiloyum ve 17 yaşndayım kilo almak için (kas olarak) protein tozu mu almalıyım yoksa başka bir Supplement mi?

ağırlığı kaldırmaya yardımcı (yani enerji veren)vede kas (amacımız kütle kas)yapan bi ürün alacağız.4400 çeşit ürün var.o buraya zarar şu boşuna şu daha iyi.
tamamen kapitalizm..bu sporu ele geçirmiş..hayatımda böyle çelişkili bi iş görmedim ya.

işte örnek:diyelimki 10 tan prof vucutçu var.hepsi farklı telden çalışıyor..
abi insan vucudu kişiye gör değşissede sonuç insan vucutları aynı değilmidir ya bu bu nedir kardeşim.kafa karıştıran amma adam var şurda ya.
saatlerce okusanda bi ürünü almaya karar veremiyorsun.:D

ben Hardline iyi diye biliyordum..türkiyede üretiliyormuş falan diye duyunca burdan bidaha almam heralde..

ağırlığı kaldırmaya yardımcı (yani enerji veren)vede kas (amacımız kütle kas)yapan bi ürün alacağız.4400 çeşit ürün var.o buraya zarar şu boşuna şu daha iyi.
tamamen kapitalizm..bu sporu ele geçirmiş..hayatımda böyle çelişkili bi iş görmedim ya.

işte örnek:diyelimki 10 tan prof vucutçu var.hepsi farklı telden çalışıyor..
abi insan vucudu kişiye gör değşissede sonuç insan vucutları aynı değilmidir ya bu bu nedir kardeşim.kafa karıştıran amma adam var şurda ya.
saatlerce okusanda bi ürünü almaya karar veremiyorsun.:D

ben Hardline iyi diye biliyordum..türkiyede üretiliyormuş falan diye duyunca burdan bidaha almam heralde..

Hardline nin hammaddesi dışarıdan geliyor.Renault gibi yani :) Türk üretimi diye alıp,sonra arızalı parçanın 1-2 ay yurtdışından gelmesini beklemek gibi :) Ayrıca %100 Turk malı da olsa önyargılı olmamak lazım.Önemli olan markanın imajı ki, hardline nin ismi üst sıralarda.
Haklısın bir çok ürün açısından kullanıcı yorumları değişkendir.Ama önemli olan mantıklısını bulmak.

• Like
Reactions: Red
ben bır sorum olcak yardımcı olursanız svınırım.benm boyum 185 kılo 94 geçn olçum yaptım 47 kılo kas çıktı 12kg yağ.fotolarıma bakabılırsınız benm ıstegım proteın alrak şişmek değil fıt olmak ıstıyorum bu mumkunmu yanı zayıflamak.proteını beslenmeıyorum tam anlamıyla gunde 2 ölçek alıyorum ıdman öncesı ve sonrası.

yanılmıyorsam
hardline yılda 10ton protein tozu satıyor
yani türkiyede açık ara birinci.
ben rahat rahat kullanıyorum
adamlar ürünlerinin bütün sonuçlarına bodyforuma koymuş
her türlü önerileri veriyorlar
kafadaki soruları cevpalıyorlar
bana hardline power pro önerdiler
önceki kullandığım ürünle karşılaştırma hemen yapamam ama
en az önceki kullandığım ürün kadar iyi diyebilirim fiyat olarak karşılaştırırsak
hardline diğer birçok ürüne fark atar.

kolum 33 cm 4 ay protein tozu kullanarak haftada 4 gün çalışırsam kolumdaki gelişme ne gibi olur merak ediyorum? ve bu protein tozları türlerinden hangisini kullanmalıyım 2 aydır gidiyorum ...

mesela Whey Protein (Isolated) bundan alsam 5 kilo 4 ay gider dedi body deki adam bi antremandan önce bide antremandan sonra içceksin dedi... bilgi verirseniz cok iyi olur :( :confused:

Son düzenleme:
optimum u istanbulda nerede bulabiliriz arkadaşlar??
supplementler.com dan sipariş etmek istiyoırum optimıum % 100 whey protein tozunu ama sitede optimumun adı bile anılmıyor :( nedenini bilen var mı ??
Bir de hardline ile optimum arasında ilk tercih etmem gereken sizce hangisi???

fiyat ve güvenirlik bakımından hardline derim
sonuç almak için ise optimum
bence ilk defa alıcak birisi için 1.5kilo hardline wheypro uygun
ondan sonra yolunu sen bulursun:)

Kesinlikle optimum, sıkı bır çalışma ıle değışım kaçınılmaz. Tadi da çok güzel, değişmeyi hiç düşünmiyorum. Başka marka olarak herbalife ve ultimate kullanmıştım

optimum u istanbulda nerede bulabiliriz arkadaşlar??
supplementler.com dan sipariş etmek istiyoırum optimıum % 100 whey protein tozunu ama sitede optimumun adı bile anılmıyor :( nedenini bilen var mı ??
Bir de hardline ile optimum arasında ilk tercih etmem gereken sizce hangisi???

Optimumu kadıköyde rıhtım caddesinde işbankasının yanında bulabilirsiniz zaten görürsünüz ad vermeyeyim reklam olmaması için. Hardline optimum arasında ben olsam optimumu tercih ederdim. Eğer maddi durumunuz iyiyse tabi bu kişiden kişiye değişir ama muscletech nitro-tech i öneririm.

arkadaşlar protein tozlarında hani yazarya %25 protein vardır felan diolar onu kutunun tamamı olarakmı diyolar yoksa öğün başınamı ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:57 ----------

arkadaşlar bn protein tozu alıcaktım bana öneri yapabilirmisiniz Weider - Twinlab - optimum hangisini tavsiye edersiniz içindeki % lik proteinini hesab ederek ?

Her ne kadar %25 Protein desede %25 saf protein deil diye biliyorum. Burda bir dopic de okumstum öyle birşey zor filan diyordu

en fazla % kaç yada kaç gr protein bulunur 1 öğünde yada 1 kutuda? arkadaşlar ona göre protein tozu alıcamda yukaıdaki sorumuda cevaplarsanız çok sevinirim saygılar..

fiyat ve güvenirlik bakımından hardline derim
sonuç almak için ise optimum
bence ilk defa alıcak birisi için 1.5kilo hardline wheypro uygun
ondan sonra yolunu sen bulursun:)

Cevap için teşekkürler utkux54 ,

Fiyat olarak 3,5 kg hardline %100 whey = 182 tl
1,5 kg hardline %100 whey = 92 tl
Aslında 1,5 kg lık ilk başlangıç için uygun ama ondan aldığım zaman da miktar az olduğu için pahalıya geliyor :(

Peki optimum hardline a göre biraz daha mı pahalı ?dumbelllls

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:38 ----------

Optimumu kadıköyde rıhtım caddesinde işbankasının yanında bulabilirsiniz zaten görürsünüz ad vermeyeyim reklam olmaması için. Hardline optimum arasında ben olsam optimumu tercih ederdim. Eğer maddi durumunuz iyiyse tabi bu kişiden kişiye değişir ama muscletech nitro-tech i öneririm.

Cevap için teşekkürler kauss,

Maddi durumlar ne yazık ki pek de iç açıcı değil o yüzden muscletech nitro-tech ilerleyen zamanlara kalmak zorunda kalıcak :(
Bahsettiğin yer otobüs duraklarından altıyoldaki boğa heykeline çıkan cadde üzerinde mi ?
Optimum hardline a göre fiyat olarak daha mı pahalı ??
Eğer fiyatta çok bir fark yoksa sanırım tercihim optimum olucak gibi,çünkü herkes onun daha etkili olduğunu söylemiş thums:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:43 ----------

Kesinlikle optimum, sıkı bır çalışma ıle değışım kaçınılmaz. Tadi da çok güzel, değişmeyi hiç düşünmiyorum. Başka marka olarak herbalife ve ultimate kullanmıştım

Arkadaşlar 3 optimum önerisine karşılık hiç hardline diyen çıkmadı demek ki gerçekten optimum çok dha etkili..
Tek takıldığım nokta fiyat :(
Fiyat bilgisi olan yada netten bakabileceğimiz bir yer bilen varsa yazabilir mi?Ben optimum fiyat hk. bire türlü istediğim bilgileri bulamıyorum ::mad:

arkadaşlar protein tozlarında hani yazarya %25 protein vardır felan diolar onu kutunun tamamı olarakmı diyolar yoksa öğün başınamı ?
arkadaşlar bn protein tozu alıcaktım bana öneri yapabilirmisiniz Weider - Twinlab - optimum hangisini tavsiye edersiniz içindeki % lik proteinini hesab ederek ?

en fazla % kaç yada kaç gr protein bulunur 1 öğünde yada 1 kutuda? arkadaşlar ona göre protein tozu alıcamda yukaıdaki sorumuda cevaplarsanız çok sevinirim saygılar..

%25 protein falan derken neden bahsediyorsun anlamadım ama protein tozlarında ortalama bir ölçeğinde 24-25 gr protein olur..

İlk kez protein kullanacaksın sanırım çok abartılı pahalı birşeye gerek yok Optimum -Twinlab yada Hardline alabilirsin bence Optimum derim thums:

Back
Yukarı