toothbrush
Üye
Peki...whey tozu ile birlikte glutamin ve creatine de kullanmalımıyım...yoksa 4 ay daha erken mi?sadece whey yetrlimi?tecrübeli arkadaşlar bilgi verirmisiniz?
toothbrush dedi:Peki...whey tozu ile birlikte glutamin ve creatine de kullanmalımıyım...yoksa 4 ay daha erken mi?sadece whey yetrlimi?tecrübeli arkadaşlar bilgi verirmisiniz?
toothbrush dedi:Teşekkürler DaFFy...Bi sorum daha olacak...Bu spora başladıktan sonra 7 kilo verdim...çogu göbek bölgesinden.Gainer kullanıp hacim yapsam...göbek tekrar oluşur mu?Birde belimin yanlarında ki yağlar ne yaptıysam erimiyor..Bunun bir yöntemi var mı? saygılar
toothbrush dedi:Sağol DaFFy...ama...Salondaki hoca sık sık ve proteinden zengin yememi söylüyor...ben de uymaya çalışıyorum...Ama bana tekrar kilo alıyormuşum gibi geliyor...et tavuk ton balığı peynir yiyorum...bunlarda bolca yağ da var...İki ucu keskin bıçak mı...????
CALVIN dedi:Merhaba Arkadaslar,
bu konuyla ilgili suna dikat etmenizi isterim. whey proteinin özeligi tam olarak nedir ?? nezaman alınır ve gercekten her Proteinihtiyacında kulanılması mantıklı mıdır ???
Whey Proteini Sütden kazanılmıs isole edilmis Proteindir ( burayı cabuk geciyorum )
sana katiliyorum yazdiklarina ama bir hatan var whey sütten degil peynir alti suyundan kazanilmis proteindir.
hard lıne bi pro.yuzde 93 proteın.yanılmıyorsam 1300 yada 1400 gram agırlıgında.90 mılyon fıyatı.hakanika dedi:arkadaşlar ben yeni sayılırım bu işte vücudum hafif şekillendi ama kütle kazanamadım :?
bunun için whey alıcam tavsiyelerinizi bekliyorum
boy 1:83 kilo 72
araştırdım biraz ve Weider Whey Protein almaya karar verdim , 750 gr 75 ytl
yakın bi zamanda alıcam ama alternatif önerileriniz varsa bekliyorum
burda konuşulan markalardan Ultimate Nutrition Prostar Whey Protein, 907gr 73 ytl
siz ne önerirsiniz :?:
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler 8)
keske iyi bır arastırma yaptıktan sonra bu yazıyı yazma geregı duysaydın.senın salonda memnun kalmayanlar bence antrenman programlarını ve beslenmelerını ıncelesınler oncelıkle.ben hard lıne urunlerını ılk cıktıgı andan ıtıbaren kullanıyorum.aldıgım verım weıder urunlerı ıle aynı dıyebılırım.kar marjına gelınce,turkıyedekı tum fırmalar ıle anlasmam var ve hepsının kar yuzdelerı aynı.ornek vereyım.hard lıne whey gaıner 4,5 kılo toptan fıyatı 90 ytl satış fıyatı 120 ytl.TANTO dedi:Herkese selamlar;
Ben bu hardline olayına sıcak bakmıyorum bizim salonda herkes ondan kullanıyor hiç kimse memnun değil birde TÜRKİYE'de paketleme yapıldığını duyunca tam midem bulandı burası türkiye her şey olabilir arkadaşlar, bütün herkes fiyatı uygun diye alıyor bence.Çok yaygın olmasının sebebi ise en azından bizim burda böyle bütün gym salonlarında hardline satılıyor. Pazarlama stratejileri çok iyi gym lere acayip karla veriyorlar ürünü...
ben hıcbır zaman 10 veya 20 kişini,nlafıyla hareket etmem.11 yıldır bu sporun ıcındeyım ve 11 yılda kaç fırmanın urunlerını deneme fırsatım olduguna daır kendınız dusunun.sadece kokusundan yada tadında sıze kutuyu gormeden kabaca bılgıler verebılırım.aynı deneyımlerı zamanla sızlerde kazandıktan sonra kararlarınızı kendınız vereceksınız.TANTO dedi:Şahsım kullanmadığım için etkisi hakkında bişey diyemicem 2. ayımda almaya karar verdim satan arkadaş hardlıne alma başka marka al bunlar türkiyede paketleniyor ben kullanmıyorum deyince bende almadım...
Üründen bir zarar görmedim ve ürünü kötülemeye çalışmadım sadece sıcak bakmıyorum dedim ve gözlemlediklerimi yazdım 10-12 kişi memnun kalmayıp bıraktıysa kesin bişeyi vardır dedim hadi 2-3 tanesinde sorun vardı ya diğerlerinde.
Neyse sen olayın içindesin benden daha fazla bu üründe bilgin var o yüzden fazla bişey diyemicem...
bu sporda tavsıyeler kesınlıkle onemlıdır ama hıckımse senın metabolıc yapını senden daha ıyı bılemez.bunuda deneme yuanılma yontemıyle daha ıyı ogrenebılırsın.mesela ben en az 3 kutu amıno 1900(unıversal) kullandım ama hıcbır faydasını ne hıssettım ne gordum.aynı urunu arkadasım kullanıyordu ve hala devam edıyor.bu bende işe yaramadı dıye kotu oldugu anlamına gelmez.ama kendını garantıye almak ıstıyorsan en favorılerı tercıh et.mesela hard lıne fırmasından bi pro.ıltımate fırmasından ıso cool.perfect nutrıtıondan ısopure.bu urunlerden ben hiç şikayet duymadım.TANTO dedi:Aslında elimdeki suplementler bitince birde hardline kullanım diyorum.Hiç olmazsa ürünler hakkında bilgim de olur.