Protein Tozu Önerileri

öncelikler herkeze mrb

şuanda ingilteredeyim türkiyeye 2 ay sonra gelicem ve salonda vcut geliştirmeye başlıycam buradan proteyin tozu almak istiroum gelmeden hangisini önerirsiniz 1.84 boyundayım 65 daha çok kilo almaya ihtiyacım var.

cevaplarınız için şimdiden tşkkrler.

Arkadaslar sızlere sunu sormak ıstıyorum? proteın veya amınoasıt kullanmadan da bu sporun yapaılıp yapaılamayacagı? Cunku proteın tozunun ılerıde vucuda hormonları negatıf etkıleme durumu varmıs ve bununla bırlıkte vucudda sarkmalar olabılıormus sporu bıraktıktan sonra... bunla ılgılı genıs bır bılgı almak ıstıyorum sımdıden tesekkurler?

Arkadaslar sızlere sunu sormak ıstıyorum? proteın veya amınoasıt kullanmadan da bu sporun yapaılıp yapaılamayacagı? Cunku proteın tozunun ılerıde vucuda hormonları negatıf etkıleme durumu varmıs ve bununla bırlıkte vucudda sarkmalar olabılıormus sporu bıraktıktan sonra... bunla ılgılı genıs bır bılgı almak ıstıyorum sımdıden tesekkurler?

lutfen forumu okuyunuz ve bu tur hurafelere ınanmayınız

bu sporun ılerı gıdememesının baslıca sebebbıde bu tur hurafelerdır yok sarkar yok hormon dengesını bozar bunların hepsı hurafedır ve kesınlıkle prım verılmemelıdır

https://www.bodyforumtr.com/vbforum...11946.html?t=11946&highlight=prote%FDn+hormon

öncelikle merhabalar, merak ettiğim bazı seyleri burada bulabildim ama kafamdaki bazı soru işaretlerini danışmak için konu açmak istiyorum..Tam olarak nasıl konu açabilirim bilgi verebilirmisiniz ??

3-7 gün arası bir süre gerekiyormus sanırım konu açmak için bunun için sorun yasamıstım bende gerek kalmadı teşekkürler

rize53 şimdi sana burada yazılıcak çok sey varda kimse senin seviyene inmeyecektir ..burası bütün sorularına anında cevap bulabileceğin bir yer değil ..

online soru cevap yapmıyoruz farkındamısın bilmem ama bir forumdasın şu an...

ayrıca sorduğun sorunun cevabı sitede belki binlerce kez konuşuldu tartışıldı biraz oku araştır zahmet olmazsa ...

bir şeyleri okumaya,araştırmaya bile üşeniyorsan bu spora da hiç bulaşma ve uslubuna dikkat et...

whey protein tozu onerileri.......

Whey protein tozlariyla ilgili olarak soyleyebileceklerimi paylasayim istedim.

yaklasik 25 senedir bb ile aktif olarak ilgileniyorum hicbir zaman deli gibi vucut yapma derdim olmadi gene seneler boyunca sagligim ve guzel gorunum icin atletik yapiyi korumaya calistim.
Zaten bu tur supplementleri bb ye basladiktan 2 sene sonra falan almak faydalidir.Baslangicta pek ise yaramazlar eskilerin dedigi gibi once catiyi saglam kur sonra kiremitleri dosersin.
son 10 senedir amino acid takviyesi aliyorum ve sonuclarindan gayet memnunum. Yaklasik 3 senedirde whey protein kullaniyorum.
bircok marka denedim bana gore aralarinda en basarisiz olan gnc nin whey proteini idi en basarili olani ise optimum %100 whey protein tozudur.
Whey protein tozu kullanacaksaniz oyle 1 - 2 kutuda etki goremezsiniz uzun sure kullanim gerekir yani mesela 5lbs (yaklasik 2.250kg) lik dort bes kutu bitirdikten sonra yararlarini gozle gorulur sekilde gorursunuz.
Bunca yil konuyla ilgili okuyup arastirmalarimdan sonra kullanim sekli olarak vardigim yer ise sudur.
Sabah kalkinca 30g whey protein+amino acid (kac tane alacaginiz markaya gore degisir.)+glutamin
Mumkunse ardindan antrenmana gidilmeli
Antrenmanda tuketebildiginiz kadar su tuketmelisiniz.(Ben her antrenmanda ortalama 1.5 litre tuketiyorum.)
(Gunde toplam en assagi 3 litre su icmelisiniz.)
Antrenman sonrasi mumkun olan en kisa surede 30g whey protein daha alinmali.
Ara ara creatinde kullanilabilir.
Creatinide atp depolariniz icin alirsiniz.Ancak bircok tibbi bulgu devamli creatin kullaniminin kalp rahatsizligina yol acabildigini soyler.Onun icin mesela 1 ay kullanip 2 ay ara vermek gereklidir.

Bu soyledigim kullanim sekli bb ile benim gibi saglik ve spor ve abartmadan iyi gorunum icin ugrasanlar icindir.
Professional bb ciler whey proteini kilo basina 2 gram alirlar.
yani 70 kiloluk biri gunde 140gr tuketir.
Antrenman yapmadigim gunlerde ise sabahlari kalkinca 30gr alirim.
30grami nasil hesapliycam derseniz zaten genelde whey protein kutularindan cikan olcek 70cc dir buda 28grama tekabul eder.

Tabiiki bu kullanim yaninda beslenmenize be uykunuza dikkat etmelisiniz.
gunluk kalori ihtiyacniza gore beslenmeli ve gunde en az 8 saat uyumalisiniz.
3 beyazdan yani yag seker ve tuzdan uzak durmalisiniz.
Ha birde unutmadan biz turklerin daha dogrusu biz ve bizim gibi ucuncu dunya ulkelerinin vazgecilmez beslenme araci olan ekmegi kafanizdan silmeniz gerekli.
Umarim bu yazi birilerinin isine yarar.
Herkeze sevgiler.

bb = bodybuilding

Kampanyalı 908 gr. universal whey pro. hangisine giriyor ?

ve verdiğim paraya değermi sizce iyi bir ürünmü sınıfında ?

Son düzenleme:
teymuralp,
ekmeği kesmekten bahsetmişsin benim gittiğim salon sahibi ekmeğinde makarna ayarında bi karbonhidrat olduğundan bahsetmişti ayrıca genelde yediği zamanlarda da ekmek yediğine şahit olurum.. bu konuya açıklık getirebilrsek sevinirim bi kaç gündür kafamı kurcalıyor..

Gnc den protein tozu almayın derim cunku agır idman yapanlar için yetersiz kalır onu daha cok kadınlar kullanıor... protein tozu alıcaksan bsn nin veya muscletech in ürünlerini alabilrsn, dymatize nin proteini fiyat olarak biraz daha uygun...

en çok etkisini görüp verim aldığım protein markası weider cfm whey proteindi ama tabi ülkemizde herkes bulamadığı için rahat bulunan ve güvenilir bir marka olan optimum whey de tercih edilebilir

Beyler Twinlab nasıldır,
Supplement başlığı altında pek üzerine yazılıp çizilmemiş, çok tercih edilmiyor anlaşılan, belirli bir sebebi var mı?

neyi Nasıl kullanmalıyım ?

Merhaba arkadaşlar.. Ben 1.83cm boyunda ve 78 kiloyum yaklaşık 2 aydır body yapıyorum son durumum bu ve yağ oranımda %14 çıktı. Şimdi ben düzenli bir şekilde spora devam edip vücut geliştirmek istiyorum. Protein tozuna başlamaya karar verdim çünkü gün içinde kesinlikle 100-150 gr protein alamiyorum rutin yemekten. Hangi markayı, antremandan önce, sonra ya da gün içinde kaç gr kullanmam gerekir tavsiyelerde bulunur musunuz ? B12 içerenleri kullanmak gerekir diye bir şey okudum forumda, bir de whey lerin yuksek ve düşük kalori içerenleri var hangisini almalıyım?
teşekkürler

merhaba arkadaşlar, dezihno ile aynı kulvardayım desem yerinde olur. benimde boy 182 ve kilo 82 ve başlıyalı tam olarak 1.5 ay oldu ve GNC kullanıyorum. memnunum diyebilirim ama başka bir marka protein tozu almayı düşünmüştüm ama bir yol gösteren olmadığı için isimlerini bilmedğim markalara hiç yönelmedim. ben sabahları gym e gidiyorum sabah 6 ile 7:30 arası bunun 30 dakkası cardio 45 dakikası BB ve son 15 dk ise bel karın hareketleridir. bundan dolayı çalıştığım günlerde sadece sabahları protein içiyorum shakerın yarısı idman öncesi , diğer yarısıda idman sonrası. kahvaltımı ediyorum mesela yumurta ve yulaf yiyiorum. öğlenleride tavuk yiyorum genellikle veya tahıllı ürünler kuru fasülye gibi. akşamlarıda ton balığı salatası genellikle. bu programıma göre akşamlarıda shakerda protein hazırlayıp içmem gerekirmi...?

lütfen yardımlarınızı bekliyorum

Advanced Muscle Building Protein

Price: $34.50 $29.99

magnify.gif
Find Retailer

myofusion25-trans.png
bu markayı bulabilirsen tavsiye ederim

soyadaki protein bitkisel protein olduğu için hayvansal protein kadar etkili değil kas hacmini artırmak istiyorsak hayvansal proteinler almalıyız benim görüşüm bu ayrıca 50 tl yede protein tozu var 250 tl yede protein tozu var demekki tozlar arasında bi fark varki bu kadar fiyat farkı var...

merhaba arkadaşlar, dezihno ile aynı kulvardayım desem yerinde olur. benimde boy 182 ve kilo 82 ve başlıyalı tam olarak 1.5 ay oldu ve GNC kullanıyorum. memnunum diyebilirim ama başka bir marka protein tozu almayı düşünmüştüm ama bir yol gösteren olmadığı için isimlerini bilmedğim markalara hiç yönelmedim. ben sabahları gym e gidiyorum sabah 6 ile 7:30 arası bunun 30 dakkası cardio 45 dakikası BB ve son 15 dk ise bel karın hareketleridir. bundan dolayı çalıştığım günlerde sadece sabahları protein içiyorum shakerın yarısı idman öncesi , diğer yarısıda idman sonrası. kahvaltımı ediyorum mesela yumurta ve yulaf yiyiorum. öğlenleride tavuk yiyorum genellikle veya tahıllı ürünler kuru fasülye gibi. akşamlarıda ton balığı salatası genellikle. bu programıma göre akşamlarıda shakerda protein hazırlayıp içmem gerekirmi...?

lütfen yardımlarınızı bekliyorum

arkadasım gozunu seviyim biraz bilincli oldun 1.5ayda suplemente mi baslanır, ya da ne kadar randıman almayı bekliyosun anlamadım, parana yazık

Son düzenleme:
arkadasım gozunu seviyim biraz bilincli oldun 1.5ayda suplemente mi baslanır, ya da ne kadar randıman almayı bekliyosun anlamadım, parana yazık

ben bu "yeni başlayanlara protein tozu gerekmez" düşüncesini pek anlayabilmiş değilim.

hani başka supplementler için durum nedir, başlamak için belli bir süre çalışmak gerekli midir orasını bilemem. ama protein herkes için gerekli bir şey. kg. başına kaç gr. protein alman gerekiyorsa -az ya da çok- o kadarını alman lazım. eğer herhangi bir sebeple günlük ihtiyacını normal beslenme ile karşılamakta zorlanıyorsan protein tozu ile eksiğini tamamlarsın. 10 senelik vücutçu için de bu böyledir, yeni başlayan için de, hatta hiç vücut geliştirme yapmayan için de.

kısacası alman gerekenden az protein alıyorsan, protein tozu içmen her zaman ve koşulda mantıklıdır diye düşünüyorum.

Back
Yukarı