Protein Tozu Önerileri

Hangi ürünleri yaninda kullanmistin dostum?
Mp combat'ı mı öneriyorsun sen?
Daha once hep whey kullanmistim birde izole kullanim dedim iso 100 aldim diyet doneminde kullandim pek verim almadim hatta abartildigi kadar degil bana gore birde kompleks deneyim dedim hakkaten protein tozunun ne ise yaradigini gordum icinde karbonhidrat var belkide iso 100 de karbonhidrat olmadigindan dolayi ise yaramadi yani protein yaninda karbonhidrat almak sart

Benim mantigim şu iso 100 230-270 lira arasinda satiliyor.. O paraya kompleks bir protein tozu ve amino asit alınabilir bende mp combax komplex 160 lira universal 3001 amino 120 lira toplamda 280 lira para verdim çok da verimli oldu ikisinin kullanimi
Hangi ürünleri yaninda kullanmistin dostum?
Mp combat'ı mı öneriyorsun sen?

Daha once hep whey kullanmistim birde izole kullanim dedim iso 100 aldim diyet doneminde kullandim pek verim almadim hatta abartildigi kadar degil bana gore birde kompleks deneyim dedim hakkaten protein tozunun ne ise yaradigini gordum icinde karbonhidrat var belkide iso 100 de karbonhidrat olmadigindan dolayi ise yaramadi yani protein yaninda karbonhidrat almak sart

Benim mantigim şu iso 100 230-270 lira arasinda satiliyor.. O paraya kompleks bir protein tozu ve amino asit alınabilir bende mp combax komplex 160 lira universal 3001 amino 120 lira toplamda 280 lira para verdim çok da verimli oldu ikisinin kullanimi

Aslinda protein tozunun yanisira, amino veya bcaa alabilecek maddi sorunu olmayan kişiler için, wheyin ihtiva ettigi aminoasit bileşimi cok onemli degil.
daha çok ayni anda birçok urünü kombine etme imkani olmayanlar proteinde nokta atişi yapmak istiyor.
salt protein kullandigimda hicbir etki gormedim desem abartmis olmam (o siralar sıkı beslenmiyordum) ne zamanki toz bcaa+kreatin kullandım, o zaman geliştim. (bu donemde beslenmem de çok iyiydi.)

Aslinda protein tozunun yanisira, amino veya bcaa alabilecek maddi sorunu olmayan kişiler için, wheyin ihtiva ettigi aminoasit bileşimi cok onemli degil.
daha çok ayni anda birçok urünü kombine etme imkani olmayanlar proteinde nokta atişi yapmak istiyor.
salt protein kullandigimda hicbir etki gormedim desem abartmis olmam (o siralar sıkı beslenmiyordum) ne zamanki toz bcaa+kreatin kullandım, o zaman geliştim. (bu donemde beslenmem de çok iyiydi.)
Bcaa+creatine iyidir + nitric oxide ürünü güzel olur ama şart değil

peki bcaa oranı yüksek olan bir protein tozu ama hakkıyla yüksek olan bir protein tozu öneriniz var mı ? mutlaka etkileyici profili olan toz duymuşsunuzdur ?

antrenman sonrası ve gün içinde ara öğün ya da sabah uyanır uyanmaz kullanabileceğim başarılı bir whey tavsiyesi verebilecek var mı?

antrenman sonrası ve gün içinde ara öğün ya da sabah uyanır uyanmaz kullanabileceğim başarılı bir whey tavsiyesi verebilecek var mı?
ara öğün ve sabah: bsn synta-6,musclepharm combat
antreman sonrası: protein oranı yüksek herhangi bir whey. Yukardakilerin işe yaradığını söyleyen de var kullanılmaz diyende var.

karar verdim inkosport aliyorum :)
herkes optimum optimum diye ölüyor içersinde glutamin var diye.Ama içersinde glutamin falan yok.içersinde saf glutamin olan iki protein tozu weider ve inkospor. Bence güzel seçim.Amerikadan abim protein tozu getirecek,getirmeseydi bende inkosporun wheyini alacaktım.ama belli olmaz bende alabilirim

bu arada musclepharm combat %100 ısolate getirtiyorum.Kıskanmanız için fiyat söyliyim:27 dolar :)) burdaki fiyatı 279 tl,bi boy küçüğü yok fakat sanırım o da 180 civarında olurdu.

sadece mp combat mi getirtiyorsun? benim abim amerika dan gelse 1 yillik supplement ihtiyacimi getirtirdim :) gelmeden birkaç bir sey daha iste bence :)

inkospor nedense aklima en cok yatan whey oldu. bunda alman mali olmasi da etkili. insallah faydali olur.

sadece mp combat mi getirtiyorsun? benim abim amerika dan gelse 1 yillik supplement ihtiyacimi getirtirdim :) gelmeden birkaç bir sey daha iste bence :)

inkospor nedense aklima en cok yatan whey oldu. bunda alman mali olmasi da etkili. insallah faydali olur.
biraz disiplini sever kendisi,kota koydu kendi kendine :)))) aslında amerikadan getirtmem gereken burada bulunmayan supplementleri bilsem kendisine para yollayıp aldırabilirim.Bodybuilding.comdan aldı dün gece,inanılmaz bir site gerçekten ilkkez alışveriş yaparken kullandık tşört bile hediye ettiler.Birinci ürünü alana ikincisi yüzde 50 indirimli mi dersin,yüzde 50 indirimin üstüne 5 dolar daha indirim mi dersin,herşey var..Sağolsunlar alışkın değiliz tabi :) Dediğim gibi getirtmem gereken aminoasitler yada farklı ürünler varsa önerilerinizi dikkate alıp para gönderebilirim bi 50 dolar falan..(aminoasitler,cla lar falan 13 dolar 20 dolar değişio yani)

biraz disiplini sever kendisi,kota koydu kendi kendine :)))) aslında amerikadan getirtmem gereken burada bulunmayan supplementleri bilsem kendisine para yollayıp aldırabilirim.Bodybuilding.comdan aldı dün gece,inanılmaz bir site gerçekten ilkkez alışveriş yaparken kullandık tşört bile hediye ettiler.Birinci ürünü alana ikincisi yüzde 50 indirimli mi dersin,yüzde 50 indirimin üstüne 5 dolar daha indirim mi dersin,herşey var..Sağolsunlar alışkın değiliz tabi :) Dediğim gibi getirtmem gereken aminoasitler yada farklı ürünler varsa önerilerinizi dikkate alıp para gönderebilirim bi 50 dolar falan..(aminoasitler,cla lar falan 13 dolar 20 dolar değişio yani)

indirim olmasa ne olur, zaten bedavaya alıyo orda adamlar. burda 250 lira, orda 20 dolar :)

valla ben yillardir ugrasirim fitness ile ama bu supplement olayina yeni basladim pek anlamam. bilen biri tavsiye verirse cok daha iyi olur.

Bavul bavul getirmeyin de :) sonra papaz olmayin gumrukcu elemanla :) gumruk yetkilileri tek otorite. Ben de elimdekiler bittikten sonra, yaza dogru kiz arkadasimla hollandadan getirtmeyi dusunuyorim. Avrupada da euro dususteyken almak lazim. Opti-men, cell tech veya cell mass, jack3d gibi tr piyasasinda bulunmayan veya nadir bulunan urunleri getirtmeyi planliyorum, bakalim.

musclepharm ısolate nasıl bu kadar ucuz olabilir kafam almıyo ya :D :D 27 gramda 24 gram protein var 908 gramlığı 44 servis düşünün aga :)) ve bu indirimle 32 dolara düşüyo üstüne bi indirim daha oluyo 27 dolara düşüyo gelde kafaya sıkma :)

musclepharm ısolate nasıl bu kadar ucuz olabilir kafam almıyo ya :D :D 27 gramda 24 gram protein var 908 gramlığı 44 servis düşünün aga :)) ve bu indirimle 32 dolara düşüyo üstüne bi indirim daha oluyo 27 dolara düşüyo gelde kafaya sıkma :)

Yurt dışı fiyatları öyle bende Almanya'dan kuzenime getirttim.Burada 280-300 arası satılan weider premium 170 liraya geldi.Burda 179 liraya satılan weider premium Bcaa 85 liaraya geldi.

Protein orani en yuksek hangi markayi onerirsiniz? Diyette oldugum icin ve yaglanma sorunu nedeniylse iso 100 kullaniyorum ama bitince ne almaliyim bilmiyorum. 238e almistim ve cok pahalandi suan.. Onerebileceginiz ne olabilir? Hatta aminoasit onerisi de alabilirim xtend kullandim ve tadi baydi..

iso 100 kullandım 1 1.5 ay boyunca kas kütlesinde aşırı artış olmadı define dönem için iso 100 en iyi seçim sanırım şimde kas kütlesini arttırmak istiyorum ama vücudum da tahminen %10 ila 15 arasında bir yağ oranı mevcut göbek çevremde ve göğüç uçları kısmında boşluk var göğsümde kas olmasına rağmen uç kısımları boş bu yağ mı ? yoksa kas kütlesi az olduğu için mi öyle gözüküyor bilemiyorum o yüzden yağlanma yapmadan kas kütlesini arttırmak için önerebileceğiniz sağlam bir protein tozu varmı acaba 2 aydır diyet uyguluyorum sporu 3 aydır yapıyorum ilk başladığımda dymazite yağ yakıcı kullandım 1 ayda 11 kilo toplamda 15 16 kilo verdim şuan lipo 6 black sipariş ettim bunun yanında yağsız kas kütlesi için daha etkili bir marka önerebilecek varmı acaba?

Back
Yukarı