Protein tozu aileden nasıl saklanır anlamayacakları şekilde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar ben 1 yıldır fitness'a gidiyorum aileleri bilirsiniz bilgisizlik oldugu için bunlara öcü gözünde bakıyorlar. aslında bıldıgımız gıdaların toz şeklıne getirilmiş ve proteini kalmış halidir

peki nasıl saklıcam ailenize soyleyın falan demezseniz iyi olur zaten konuştum

yaratıcı fikirler =?

protein tozunun kabi buyuk bunu koyucak biryer bulmalisin ilk once ( ailenin bulamayacagi biryer arkadssiniin evi vs vs) sonra kendine cantana koyabilecegin sana 1 hafta yetecek kadar protein tozunu koyabilecegin guzel bir kap alcaksin cantandan cikarmicaksin spor disinda oldu bitti ( ben yapmistim zamaninda ise yariyor )

Koca toz villa kadar evin olsun yine saklanmaz. Salonda dolap kirala ya da supplementler de tek kullanimlik paketlerde optimum whey var. Biraz pahaliya geliyor ama denemeye deger. Haftada 3 kere agirlik calissan,6tane alsan 2 hafta yeter. 6 pakette kolay saklanir :D

Ya da 900gr lik kutulardan al,2 kutu nesquik kutusunun icini bosalt,onlarda sakla :D

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu nasıl bir ukalalıktır?@shaq kilit??benim sizinle işim bitti size ihtiyacımda kalmadı der gibi olmuş.Burda açılan konular konu açıldıktan sonra herkeze aittir,benim işim bitti konuyu kitleyin mantığı sadece kendini düşünmek ve bencillik yapmaktır.Belki aynı konuda başka bir arkadaşın da sorunu var ve bu başlık altında oda problemini çözücek.1 günlük üyelik ve attığın 6 mesajın ardından ukalaca emreder gibi konuşmak yakışmamış.

Bu nasıl bir ukalalıktır?@shaq kilit??benim sizinle işim bitti size ihtiyacımda kalmadı der gibi olmuş.Burda açılan konular konu açıldıktan sonra herkeze aittir,benim işim bitti konuyu kitleyin mantığı sadece kendini düşünmek ve bencillik yapmaktır.Belki aynı konuda başka bir arkadaşın da sorunu var ve bu başlık altında oda problemini çözücek.1 günlük üyelik ve attığın 6 mesajın ardından ukalaca emreder gibi konuşmak yakışmamış.

insanları bilmeden yargılama hakkını kim verdi sana
bütün sitelerde ismini yazıp kilit dersin burası farklıysa suç bende degil
bu işler üyeliğe ve attığın mesaja bakmıyor ne kadar gereksiz insan var şu forumda

insanları bilmeden yargılama hakkını kim verdi sana
bütün sitelerde ismini yazıp kilit dersin burası farklıysa suç bende degil
bu işler üyeliğe ve attığın mesaja bakmıyor ne kadar gereksiz insan var şu forumda
suç neden sende değil? forum kurallarını okumamak ne zamandan beri meşru oldu?

cam bir kavonoza koy üstüne '' Madagaskar rain forest '' yaz sorduklarında arkadaşım yurt dışında madagaskar yağmur ormanlarından hatıra tozu getirdi oradaki çok nadir bitkiden çıkarılıyormuş dersin :D hayal gücümün sınırları yokmuş buradan onu anladım hahahaha:D:D:D

Benim ailemde karşı idi iyice anlattım ne olduğunu ne işe yaradığını,steroidlerden farkı nedir falan her şeyi anlattım. Şimdi kullanıyorum. Bence anlat baktın olmadı arkadaşında dediği gibi nesquiğin kutu tozları var al ondan 2-3 tane içindekini birine verersin al kutuyu nesquik diye kullan :)

saygı duyuyorum ben bir şey sordum gereksiz yorum niye atıyorsunuz ki bilmiyorsan yazmazsın olur biter
Ok, ben de size saygı duyduğum için size yardımcı olmak istiyorum. Yaratıcılık da talep ettiğiniz için nacizane bir şiirle yapacağım bunu, takdim ederim.

Neden agresiflik pinarim hamfendi?
Aktı gözümün yaşı, cevabınız perişan etti
Ne kırıcı sözleriniz, cevabıma tırt demişsiniz
Oysa tek amacım size yardım etmekti

Hoş olmamışsa da şiirim, bozulduysa da kafanız
Eritelim buzları, yenilmeyelim kibire
Doxux der ki bilmesem de nerededir zulanız
Ben olsam gömerdim kitaplığın dibine

cam bir kavonoza koy üstüne '' Madagaskar rain forest '' yaz sorduklarında arkadaşım yurt dışında madagaskar yağmur ormanlarından hatıra tozu getirdi oradaki çok nadir bitkiden çıkarılıyormuş dersin :D hayal gücümün sınırları yokmuş buradan onu anladım hahahaha:D:D:D
Abin ne iciyorsun sen veya IQ kac cok hos bi kafan varmis gule gule kullan

Ufak posetlere koy sonra hepsini bavula tikistir sonra heroin falan karbonat erol :D:D:D
Ahah iyi guldum cevaplara trololololol :D:D:D

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Nesquik kutusunun içine koyma fikri süper ancak kargo geldiğinde göreceklerdir kargo işi yine bozuyor :/

Ok, ben de size saygı duyduğum için size yardımcı olmak istiyorum. Yaratıcılık da talep ettiğiniz için nacizane bir şiirle yapacağım bunu, takdim ederim.

Neden agresiflik pinarim hamfendi?
Aktı gözümün yaşı, cevabınız perişan etti
Ne kırıcı sözleriniz, cevabıma tırt demişsiniz
Oysa tek amacım size yardım etmekti

Hoş olmamışsa da şiirim, bozulduysa da kafanız
Eritelim buzları, yenilmeyelim kibire
Doxux der ki bilmesem de nerededir zulanız
Ben olsam gömerdim kitaplığın dibine

nerden geliyor bu gevşek tavırlar ?
tanımadıgın insana ne bu samimiyet ya soruya cevap verirsin yada yazmazsın olur biter .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı