Sıanvların bitmesiyle tam gaz 3 haftalık bi aradan sonra spor a geri döndüm .. yarı yıl tatilinde baya bi vaktim olcak haftanın 4 günü gidebilecegim bi program hazırladım. Protein tozu da almak istiorum ama öğrenci oldugumdan bütcem ksıtılı .. elimde 120 ytl kadar para var toza verebilecegim . aslında creatin de almak istiorum ama sanırım biraz ertelemek zorunda kalacam . Spor a başlayalı 5 ay oldu bu arada . Bana hangi markayı önerirsiniz ve nerden ne şekilde almamı önerirsiniz ( internetten faln alsam nasil olur ? )
mesela Optimum Nutrition % 100 Whey Protein in 940 gr lik olanını alsam bana kaç gün gider . 75 kiloyum .
Şu şekilde yapmayı düşünüyorum .. Sabah kahvaltıma toz faln karıştırmıyacam . normal yumurtadan almaya çalışcam proteinimi . Spordan geldikten sonra yine herzamanki gibi tavugumu yiyecem .Tavugu yedikten 2.5 saat sonra toz alcam . Bi de aksam a doğru toz alcam (30 gr faln ) bu kadarı yeterli olur mu benim seviyemdeki biri için ??
şimdiden tşkler yorum yazan herkese
mesela Optimum Nutrition % 100 Whey Protein in 940 gr lik olanını alsam bana kaç gün gider . 75 kiloyum .
Şu şekilde yapmayı düşünüyorum .. Sabah kahvaltıma toz faln karıştırmıyacam . normal yumurtadan almaya çalışcam proteinimi . Spordan geldikten sonra yine herzamanki gibi tavugumu yiyecem .Tavugu yedikten 2.5 saat sonra toz alcam . Bi de aksam a doğru toz alcam (30 gr faln ) bu kadarı yeterli olur mu benim seviyemdeki biri için ??
şimdiden tşkler yorum yazan herkese