Protein Tozu hakkında. 2 Soru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1.Arkadaşlar Merhaba Optimum whey protein tozunu aldım acaba ne zaman etkisini görmeye başlarım? Ne kadar bir süre kullanmam gerekiyor etkisini hissetmem için? İçtiğim an hemen etkisini görebiliyormuyum?
2. Olarak Optimum whey'in UK menşeii'li olanı aldım acaba UK ürünlerini güven olurmu kalitesi nasıl bilen biri varsa lütfen yardım ederse sevinirim Türkiyede UK Menşei olduğu için aldığım yer supplementler.com

1-Protein tozunun etkisini anlayamazsın.Öyle hemen etkisi görseydik arnold,ronnie falan olurduk herhalde :D.Zaten bütün supplementlerin etkisini görmek için çok iyi beslenme gerekiyor.
2-Optimum'un amerikadan girşi yapılmıyor diye biliyorum.Onun yüzünden UK'den girişi yapılıyor.Güven durumundan bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum :)

1-Protein tozunun etkisini anlayamazsın.Öyle hemen etkisi görseydik arnold,ronnie falan olurduk herhalde :D.Zaten bütün supplementlerin etkisini görmek için çok iyi beslenme gerekiyor.
2-Optimum'un amerikadan girşi yapılmıyor diye biliyorum.Onun yüzünden UK'den girişi yapılıyor.Güven durumundan bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum :)

Evet hocam ABD olarak maalesef yok UK olarak var bende işte dün aldım antreman yaptım spor sonrası belirtilen miktarda içtim etki görmedim henüz spordan sonra toparlanma kas ağrılarını tam olarak geçirme gibi şey olmadı sanırım zamanla kasları çalıştırarak etkisini görebilicem protein tozunun :)

Evet hocam ABD olarak maalesef yok UK olarak var bende işte dün aldım antreman yaptım spor sonrası belirtilen miktarda içtim etki görmedim henüz spordan sonra toparlanma kas ağrılarını tam olarak geçirme gibi şey olmadı sanırım zamanla kasları çalıştırarak etkisini görebilicem protein tozunun :)
hocam zaten bir servisle hemen öyle 3-5 kg kas kazansak arnold felan olurduk protein tozu zaten bi gıda takviyesi steroid,hormon felan deilki etkisi hemen görülsün :D

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı