Protein Tozu Hazırlamaktan Sıkılınca?

Sorum şu ki;gunde 3-4 defa protein tozunu sütle karıştırmaktan bıktım sabah 4 olçek birden karıştırıp gunun gerektigi zamnında tuketsek olurmu cunku bilindigi gibi besinler bekledikçe değerlerini yitirir ve kimse o kadar para akıttıgı protein tozlarının boşa gitmesini istemez.protein tozları içinde bu geçerlimidir.sabah hazırlayıp yatana kadar olan surede gerktiginde içmek uygunmudur yoksa vakti geldiginde hazırlamak en dogurusumu.konuda bilgi sahibi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim...

Portakalın vitamini değil ki bu 1 saatte besin değerini yitirsin. Kuru ve serin yeterde ağzı kapalı bi şekilde saklarsan son kullanma tarihine kadar güvenle tüketebilirsin. Ayrıca tek öğünde fazla protein almak iyi değil, bildiğinden şaşma, zamana yay, parça parça, söylenilen ölçekte al. Eğer sen protein içmekten sıkıldıysan yakında body'den de sıkılırsın 'her gün her gün idman mı olur' demeye başlarsın. Bu iş sabır işi, emek harcamak gerek. Sen dua et ki protein tozu kullanabilecek maddi durumun var. Onu bulamayanlar ne yapsın ..?

şu 1 dk lık işi yapmaya eriniyorsan nasıl idman yapıyorsun merak ediyorum

Ne yalan söyliyim idmandan sonra o yorgun halde buz gibi bir protein shake hazirlamak ve iÇmek benim iÇin bir zevk.nasil üseniyorsun anlamiyorum..ama illada yapcam diyosan hazirla buzluga koy 2 saatte bir hafif Çalkala..

Back
Yukarı