protein tozu idmandan önce?

merhaba arkadaşlar
salı perşembe cumartesi pazar idman yapıyorum...
normalde idmandan önce ve sonra protein tozu alırdım yarımşar saat önce ve sonra....
ancak okul nedeniyle hafta içleri idmana 18:30 da gideceğim idmandan öncede protein tozu almam mümkün olamıyacak ....
sabah kahvaltısını sıkı yapıyorum bu durumda bi ölçek idmandan hemen sonra yani saat 19:45 gibi bi ölçekde yatmadan önce yani 24:00 gibi alsam olur mu?
bir de hatfa içleri bu şekilde hafta sonları idmandan önce ve sonra mı alayım yoksa hep bu şekilde mi kullanayım....

daha kolayı var. kavanozada karışımı yap,at çantana,antrenmandan önce iç,Teknolojik şişeler bunun için var nede olsa :)

sorun olucağını sanmıyorum ama ben tozu shaker a üzüm suyunuda pet şişeye koyup götürüyorum zor bi şey değil yani :D

bnm arkadaşında böyle bir sorunu var zaman problemi yani shaker ile gidiyo gidiceği yere küçük bi kutusu var ona bi ölçek alıo pınar ın yağsız küçük sütleri var onlardan alıo shaker da karıştırıp mutlu sona ulaşıo

antrenman öncesi süt ile karıştırmaycaksınız bir de :) hem süt daha çabuk bozulur. Bence sorun olmaz ama sorun olursada morarmak istemem :) Suyla karıştırın bence o yüzden,gittiğiniz her yerde su bulunuyor ne de olsa.

Back
Yukarı