Selam, kaslı bacakları inceltme konusunda hala çok dertliyim maalesef. Karbonhidrat alımını azalttım, ağırlık çalışması yerine haftada 3 gün vücut ağırlığımı kullandığım egzersiz programı uyguluyorum. Ayrıca kardiyoya başladım. Her akşam yarım saat yüzüyorum ve sabahları yürüyüş yapıyorum. Bacaklarımda hiçbir incelme yok ayrıcada kilo almışım. Biri bana kaslı bacaklar nasıl uzatılıp inceltilir detaylı bir şekilde açıklayabilir mi? Egzersiz sonrası bişey yememem daha mı uygun?
çok özel bir genetiğiniz ya da çok ağır bir antremanınız yoksa bacaklarınızın kalınlığı yağ oranınız ile alakalıdır..özellikle bacakları inceltme telaşı içine girmemelisiz zira bölgesel olarak yağ yakmak yakın gelecekte çok mümkün gözükmüyor.. diyetinizden basit şekeri çıkarmalı ve sık yemeli ve akşam yemeğinden sonra meyve dahil karb. almamalısınız..
vücut kardio destekli diyetle define oldukça sıra bacaklardaki yağa gelince onların da gideceğini ve bacakların inceleceğini fark edeceksiniz..
eğer kilo vermeye karşı çok dirençli bir vücudunuz varsa diyetisyen önerisi almanızda fayda var..
son olarak egzersiz sonrası yememek yağdan kaybetmek yerine kastan kaybetmenize, kas glikojen depolarının dolmamasına dolayısı ile gün içinde ve bir dahaki antremanda halsiz kalmanıza sebep olacaktır..