Protein Tozu, Kreatin bırakılınca ne olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xox

Üye
Aslında yeri burası mı kararsızım; ama soru olarak, çalışma sırasında protein tozu alımı ve kreatin bırakılırsa yani onsuz çalışma yapılırsa ne olur, kasta küçülme olur mu?

Bir de bir süre (yaklaşık 2 aydan uzun bir süre) vg yaptım, önceden de spor ile uğraşmışlığım vardı ve bir ara da vgye gitmiştim; neyse gerçekten iyi bir programla ve hacim olarak geliştim yanında yaklaşık 10 kilodan fazla aldım, ancak bıraktıktan bir hafta sonra tüm supplementleri ve antreman yapmayı ve ardından kilomda azalma oldu. Bunu supplementleri tekrar kullanarak ve biraz mekik, şınav çalışarak tersine çevirmem mümkün mü? Supplementleri bırakıp da vgye devam etsem tekrar hacim kazanmam ve hatta daha da kazanmam olanaklı mı?

suplm bırakınca vücut eski haline dönmez sporu bırakınca kaslarda gevseme küçülme olur bu spor bayaa nankor bir spor az ant az gelişilir

ama bolca gelişme olmuştu bir haftada kilo verdim gibi sanırım ancak tekrar supplement alırsam antremansız tekrar hacim kazanmam mümkün mü eskisine dönüş anlamında, şınav ve mekikle yani antremansız derken. Keza az< beslenip supllementleri bıraktığım için olmamış mıdır kilo vermem?

doğal beslenen kişiler de iyi beslenmeyle tabiki büyür. bunun da limiti var. ama o limit genelde oldukça uzakta.
olmazsa olmaz supplement yoktur. iyi basıp iyi beslenirsen gelişirsin. supplement doğal yolun artık yetmez olduğu durumlar için iyi.

Yorum yapan arkadaşlara katılıyorum,

Beslenmeni düzgün yapıp günlük protein,karbonhidrat.. olarak alman gereken miktarları tam olarak alırsan sorun yaşamazsın supplement şart değildir yeterki disiplinli çalış ve beslen...

Antreman yapmadan eskiye dönüş olmaz. Çünkü kaslarını çalıştırmıyor olacaksın

kreatin i bırakınca kreatinin vücutta tuttugu suyu dışarı vermiş olacaksın ondan dolayı bi kilo ve hacimde azalma olabilir.

Back
Yukarı