protein tozu kullanırsam yağ oranım artar mı

Arkadaşlar ben normalde protein tozu kullanmadan vücut yapmaya çalışıyordum fakat çok yediğimden dolayı yağlandım ve hafif göbek oluştu şimdi hem kas kütlemin ( kilomun ) artması lazım hemde o yağlardan kurtulmam lazım bunun için protein tozuna başvurucam.Kas kaybetmeden yağ yakmayı planlıyorum. Şimdi esas sorum protein tozunu internet haricinde nerede bulabilirim ve eczanelerde satılan protein tozları varmı? Ve her eczanede rahatlıkla bulabilir miyim? Tecrübeli arkadaşların yanıtlarını bekliyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.Benim için çok önemli bu karnımı düzleştirmem ve kasları artırmam lazım.dumbelllls

valla ben bizim spor salonundan alıyorum spor hocası uygun fiyata veror bence whey %100 protein nitrofull 4.5 kg 150tl.

eczanedeki protein tozlarının kalitesi tartışılır. O yüzden forumda araştırma yaparsan kaliteli markalar hakkında bilgi edinirsin.Ayrıca protein tozu kilo yapmaz tabi yağlı süte karıştırıp içersen sütten dolayı yağ yapar :)
O yüzden light ya da az yağlı sütle kullanırsan kilo ya da yağ yapmaz.Sağlıklı kas kütlesi inşa etmene yardımcı olur.

valla ben bizim spor salonundan alıyorum spor hocası uygun fiyata veror bence whey %100 protein nitrofull 4.5 kg 150tl.

dandik markalar arasındadır bahsettiğiniz marka bunu herkes bilir forumda. ki uygun fiyat değil zaten internette 4.5 kg ı 95 tl biraz araştırısanız görürsünüz. fazladan 50 tl vermeyin bari nitrofull kullancaksanız

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:03 ----------

Arkadaşlar ben normalde protein tozu kullanmadan vücut yapmaya çalışıyordum fakat çok yediğimden dolayı yağlandım ve hafif göbek oluştu şimdi hem kas kütlemin ( kilomun ) artması lazım hemde o yağlardan kurtulmam lazım bunun için protein tozuna başvurucam.Kas kaybetmeden yağ yakmayı planlıyorum. Şimdi esas sorum protein tozunu internet haricinde nerede bulabilirim ve eczanelerde satılan protein tozları varmı? Ve her eczanede rahatlıkla bulabilir miyim? Tecrübeli arkadaşların yanıtlarını bekliyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.Benim için çok önemli bu karnımı düzleştirmem ve kasları artırmam lazım.dumbelllls

neden eczane ben onu anlamadım ? etrafınızda yok mu supplement satan mağaza yada neden internetden almıyorsunuz. eczaneden alınca sağlıklı olur mu zannediyorsunuz ?

dandik markalar arasındadır bahsettiğiniz marka bunu herkes bilir forumda. ki uygun fiyat değil zaten internette 4.5 kg ı 95 tl biraz araştırısanız görürsünüz. fazladan 50 tl vermeyin bari nitrofull kullancaksanız

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:03 ----------

neden eczane ben onu anlamadım ? etrafınızda yok mu supplement satan mağaza yada neden internetden almıyorsunuz. eczaneden alınca sağlıklı olur mu zannediyorsunuz ?

yok eczanede olur demişlerdide bende kaliteli ürün bulabilirsem direk eczaneden alırım dedim uğraşmam siparişle felan ama sordum eczaneye sadece karbonhidrat ağırlıklı besin desteği (bulk felan ) bulunuo onlarda zaten işe yaramaz vazgeçtim yani eczaneden felan.Hangi mağazalarda bulunur onu bilmiyorum satan bir mağaza bulsam direk alırım.Bide siz hangi marka önerirsiniz?(100 tl yi pek geçmezse daha iyi olur:))

Kadıköyde eczanelerde twinlab, universal nutrition, optimum gibi kaliteli markalar var. Hemde netteki fiyata satıyorlar. Nakit tede indirim yapanı da var. Ben Kadıköyde boğadan iskeleye doğru inerken sağda kalan Türkmen mağazasının yanındaki eczaneden alıyorum adını unuttum:) Optimum alıyorum bol bol ordan, düzenli alıncada istediğim tadlardakileri benim için getirtiyorlar giderseniz memnun kalacağınza eminim:) (reklam gibi oldu) :D

Back
Yukarı