Protein tozu mu? Dogal protein mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozgdru
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ozgdru

Üye
Merhaba arkadaslar....4 aydir spor salonuna gidiyorum .son 2 aydir yuksek agirlik calisiyorum .misal gelen kadinlar 15kg calisirken 30 35 kg calisiyorum kol bacak aletlerde.dumbullarda da 7.5. Civari. Salondaki bayan hocalardan bi cacik olmuyor gercekten bu isten anliyan birisine danismaya ihtiyacim var. Şöyleki 74 kg 1.71 boyum var yag oranim %24 .Ben yaglarimdan verirken ciddi kaslanmak istiyorum.Haftda 3 gun agirlik ve sonrasi 30 dk kardio yapiyorum kol ve bacak ayni gun calisiyorum.Hergun sabah 2 yumurta yiyorum .kilo basina 1.5 grmdan 110 gr protein almam gerekiyor ama sanirim yetmiyor hergun bazen et yiyemiyorum bıkıyorum.Son birkac antrenmani da zor cikardim cok yoruldum.izole protein tozlarindan kullanmam mantiklimidir cunku ayni zamanda yaglarimda gitsin istiyorum.Işin ehli olanlardan cevap bekliyorum ,herkese bol kaslar :)

protein eksiğin olursa günlük shake yapmanı öneririm süt lor yada çökelek zevke göre içine 1 kaşık kakao tozu bide muz atsan ideal şekilde sana en az 25 en miktara göre 40 45 gr a kadar protein veren ve sağlıklı karbonhidrat veren bir içecek yaratabilirsin ek olarak. izole protein tozu da alırsan + sı olur tabiki.

kalori giriş çıkışına dikkat edip beslenmeyi kurmak gerek.aldığınız protein oranı anlattığınıza göre yeterli,zorlayıp besinlerden bıkmaya gerek yok.herhangi bir takviye de şart değil.

Şiç
Merhaba arkadaslar....4 aydir spor salonuna gidiyorum .son 2 aydir yuksek agirlik calisiyorum .misal gelen kadinlar 15kg calisirken 30 35 kg calisiyorum kol bacak aletlerde.dumbullarda da 7.5. Civari. Salondaki bayan hocalardan bi cacik olmuyor gercekten bu isten anliyan birisine danismaya ihtiyacim var. Şöyleki 74 kg 1.71 boyum var yag oranim %24 .Ben yaglarimdan verirken ciddi kaslanmak istiyorum.Haftda 3 gun agirlik ve sonrasi 30 dk kardio yapiyorum kol ve bacak ayni gun calisiyorum.Hergun sabah 2 yumurta yiyorum .kilo basina 1.5 grmdan 110 gr protein almam gerekiyor ama sanirim yetmiyor hergun bazen et yiyemiyorum bıkıyorum.Son birkac antrenmani da zor cikardim cok yoruldum.izole protein tozlarindan kullanmam mantiklimidir cunku ayni zamanda yaglarimda gitsin istiyorum.Işin ehli olanlardan cevap bekliyorum ,herkese bol kaslar :)
Şimdi herkes başlıyacak protein tozu normal öğün kadar olamaz demeye gercekden dogru ama söylede bir gercek var antremandan sonra ve sabah kalkınca hicbirşeyde protein tozu kadar hele izole whey protein kadar hızlı kana karisamaz bana göre bu arada dogal protein yazmışsım protein tozuda doğal protein bana gore protein tozu iyiliği ve besinin iyiliği kullanım zamanına göre değisir

Back
Yukarı