Aslina bakarsaniz 27 kilo verdim hafif yumusama basladi,16 daha vermem lazim yaglari yakip yerine kas kutlesi koymam gerekiyor kas kutlesi artisini belki hizlandirir diye dusundum hizlandirir mi yani normalde cok fazla protein alamiyorum takviye almamda yarar var mi bunu merak ettim.Selamlar.
Anladığım kadarıyla protein tozunun ne olduğunu ve amacınızın ne yönde olması gerektiğini henüz kavrayamamışsınız.
Protein tozu adı üzerinde protein içeriklidir ve yemeklerinizde ki protein gramı yetmediği noktada destekleyici bir üründür. Kilonuz çarpı 1,8 gr yaparak günlük gereken proteini gram olarak bulabilirsiniz. Eğer ihtiyacınız varsa kullanırsınız. Kalori hesabı yapmanız gerek kalori yakımı için. Günlük kalori ihtiyacınızı hesaplayıp bundan 300 kalori yapabiliyorsanız 500 kalori kısarak o kaloriyi almalısınız. Yeni başladığınız için uyarma gereği duyuyorum herhangi bir yağ yakıcı ürüne yönelmeyin yeterli bilgiye sahip olmadan.
Glutamin Gluten maddesini içeren bir alt maddedir.
İyi sporlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
beslenmenizde protein açığı oluyorsa kullanılır illa ki faydası olur ama önceliğin her zaman beslenmeyi çok iyi şekilde ayarlamak olmalı myfitnesspal ı indir telefonuna günlük yediğin öğüzleri gir tek tek sana ne kadar protein karbonhidrat yağ alman gerektiğini söylüyor zaten , ondan sonra baktık çok açık kalıyor al kullanAslina bakarsaniz 27 kilo verdim hafif yumusama basladi,16 daha vermem lazim yaglari yakip yerine kas kutlesi koymam gerekiyor kas kutlesi artisini belki hizlandirir diye dusundum hizlandirir mi yani normalde cok fazla protein alamiyorum takviye almamda yarar var mi bunu merak ettim.
Cook tesekkurlerbeslenmenizde protein açığı oluyorsa kullanılır illa ki faydası olur ama önceliğin her zaman beslenmeyi çok iyi şekilde ayarlamak olmalı myfitnesspal ı indir telefonuna günlük yediğin öğüzleri gir tek tek sana ne kadar protein karbonhidrat yağ alman gerektiğini söylüyor zaten , ondan sonra baktık çok açık kalıyor al kullan