• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Protein tozum bozuk mu

Merhaba arkadaşlar ben yeni protein tozu aldım my protein markası ve protein tozum böyle geldi topraklanmış duruyor ama protein tozunu yabancı sitelerde araştırınca hep aynı şekilde gördüm sizce bozuk mu?
IMG-20181128-WA0001.jpeg 20181128_114058.jpg

Çok aradınmı bu protein tozu markasını bulmak ve almak için ? TR'de satan kimse göremedim. O kadar marka varken. Sahte olma ihtimali var.

Ben çok sitede gördüm de , bilindik siteler daha güvenilir oluyor, kodu filan vardır resmî siteden sorgulattır, my protein iyi bir markadır bence

Ben çok sitede gördüm de , bilindik siteler daha güvenilir oluyor, kodu filan vardır resmî siteden sorgulattır, my protein iyi bir markadır bence
O sorgulama nasıl oluyor bilmiyorum ama zaten ürünün orjinalliginden şüphem yok urun sadece diğer protein tozlarından farklı gözüktü gözüme ama myproteinin normal haliymis. Myprotein gerçekten kaliteli bir marka

Çok aradınmı bu protein tozu markasını bulmak ve almak için ? TR'de satan kimse göremedim. O kadar marka varken. Sahte olma ihtimali var.
Dalga mı geçiyorsun? Bence mesajı sil cehaletin daha fazla anlaşılmasın. Myprotein'in ürünleri premiumdur. Güvenilirlik ve hammadde kalitesi konusunda en önde gelen markalardan biridir. Ben bunu Weider'ın üzerine kullandım ve Weider Premium Whey'den hiç bir farkı yoktu.

Konuya gelince, torbada dolduğu için sıkışıyor ve topaklanmış gibi duruyor. Bende bu ürünün kakaolusunu kullandım. Aldıktan sonra Weider'ın kutusuna geçirmiştim. Varsa boş kutu ona geçirmeni öneririm. Son kullanma tarihi geçmediyse gönül rahatlığıyla tüketebilirsin.

Dalga mı geçiyorsun? Bence mesajı sil cehaletin daha fazla anlaşılmasın. Myprotein'in ürünleri premiumdur. Güvenilirlik ve hammadde kalitesi konusunda en önde gelen markalardan biridir. Ben bunu Weider'ın üzerine kullandım ve Weider Premium Whey'den hiç bir farkı yoktu.

Konuya gelince, torbada dolduğu için sıkışıyor ve topaklanmış gibi duruyor. Bende bu ürünün kakaolusunu kullandım. Aldıktan sonra Weider'ın kutusuna geçirmiştim. Varsa boş kutu ona geçirmeni öneririm. Son kullanma tarihi geçmediyse gönül rahatlığıyla tüketebilirsin.
Evet premium ondan satışı yok türkiyede :D İyi birşey olsa burdada pazarı olurdu.

Evet premium ondan satışı yok türkiyede :D İyi birşey olsa burdada pazarı olurdu.
Satışı var, ben aldığımda supplementler hariç 2 diğer büyük sitedede vardı. Şu an isteyen yine ulaşabilir.

Premium ürünle Türkiye pazarı arasında ne gibi bir bağlantı kurdun? Türkiye'de pazarı olmayan GNC alanında en iyi markalardan biridir. Bu markanın hammadde aldığı BE Sports Nurtrition bile bir kaç ürünüyle kendine zor yer buluyor.

Sen bir kutu whey'e 400tl vermeden premium olduğuna ikna olamıyorsan o senin sorunun.

Back
Yukarı