Physiotherapist
Üye
bunun doğal olduğunu biliyorum.. Shaker kullanarak süt ve protein tozunu karıştırıyorum.. yaklasık 200ml sütle 1 - 1.5 ölçek protein tozu karıştırdığımda yaklaşık 150 ml hacimde köpükte oluşuyor .. köpüğü şuana dek hep döküyorum..
sorum ise köpüğüde tüketmelimiyim? köpükte ne kalmış oluyor? içmeye değermi?
ve daha az köpürmesi için blender mi kullanmalıyım?
şimdiden ço kteşekkür ederim
not: arama yaptım lakin böyle bi konu veya msj bulamadım tam istediğim gibi. bu konuyuda nereye açacağımı bilemedim bende bir yeni başlayanım.
sorum ise köpüğüde tüketmelimiyim? köpükte ne kalmış oluyor? içmeye değermi?
ve daha az köpürmesi için blender mi kullanmalıyım?
şimdiden ço kteşekkür ederim
not: arama yaptım lakin böyle bi konu veya msj bulamadım tam istediğim gibi. bu konuyuda nereye açacağımı bilemedim bende bir yeni başlayanım.