Meditasyon Ya Da Yoga Öneririm, Böylece Duygularını Ve Enerjini Kontrol Etmeyi Öğrenirsin. Yok Aga Gelemem Ben Öyle Şeylere Dersen Bir Psikoloja Görün![]()
Kısaca Pasiflora Diye Bir Şurup Var Tamamen Bitkisel. Ondan Kullanırsan Rahatlarsın. Yan Etkisi De Yok Şap Gibi![]()
böyle saçma öneri daha görmedim adam gelipde ''şuna vursam anında indirirm bence'' dememişki ayrıca boks salonuna gidipte orda sparring yapması pek bir şey değiştirmez istiyorsa sokakta yesin dayağını en etkilisi budur.başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş. en yakın boks salonuna yazıl antremanda bi kere yenil kendine gelirsin.
Bu sorunu halettim gerçekten bana sağlam bir dayak gerekiyormuşBizim apartmana yeni bir aile taşınmıştı bunların bir tane çocukları var 19 lu yaşlarda ailecek görüşmeye başladık bunlarla bu çocukla arkadaş oldum ben beni bir ara futbol maçına çağırdı gittik felan beraber top bendeyken kaptırdım ardından hırsa kapılıp baya sert bir şekilde rakip oyuncunun ayağına kaydım çocuk yerde bekledi elini uzattı onu kaldırmam için arkamı döndüm gittim ( Gerçekten normalde böyle biri değilim o anki hırs olsa gerek ) daha sonra baktım 3-4 kişi bana doğru geliyor
ama gerçekten hastanelik oldum resmen
gözler desen mort zar zor açıyorum burun baya kanadı ama kırılmadı
boyunda zedelenme 1 hafta hastanede kaldım
evdede istirahat ettim şimdi enerji menerji kalmadı kumandayı yerden almak için kardeşime sesleniyorum
![]()
Seni hırpalamak için aramızda kurduğumuz kadroyu iptal ediyoruz o halde ; )
Geçmiş olsun,enerjini hastahane masraflarına kanalize edebilirsin bir süreliğine..
Sorununun çözüldüğüne sevindim keşke daha önce saldırsalarmış sana ,