farklı günler yapmak önemli gerçekten.. bende eskiden çok iyi yüzerdim yani hala iyide eski mesafeler yok artık.. cigerler öldü.. geçen hafta yüzme den çıkıp body ye gittim gerçek bir verimsizlik.. çünkü yüzme çok kalori yaktıran bir spor, ben body yapanların yüzmelerini çok olumlu buluyorum kaslar rahatlıyor sanki esnıyor, normalleşiyor haftaya 1 ay süre ile body i bırakıp sırf yüzmeyi düşünuyrum ama bir arada da 3 gün yüzme 3 gün body ideal olabilir.. enerjısı imkanı vede zamanı olanlar için.. kardio dan daha etkilidir yağ yapmak isteyenler için eğer suda oynama değilde gerçekten yüzüyrsan arkakollar,trapezler,gögüs,popo..küçülür.. vücut zayıflasa bile yüzme lifli görüntüyü önler ve balık eti görüntüsü verir prof bir yüzücünün görüntüsüne bakılarak kas üzrindeki etkıleri gayet iyi gözlemlenir zaten.. tavsiye ettiğim haftada 1 gün yüzme normade body yapanlar için kasların esnemesi,farklı baskılarla dayanıklaşması ve rahatlamısı açısından güzel bir kardio desteği olabilir... haftada 1 ile sadece gelişime olumlu katkıları olup büyümeyide destekleyeceği görüşündeyim.. haftada 3 için önerim fit vucutlu olmak isteyen arkadaşlara sadece.....