Puritan’s Pride DHEA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brhmcr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 0 0,0%
  • Orta karar

• Başarısız

• Total voters
    0
  • Poll closed .
B

brhmcr

Guest
DHEA vücudunuzun böbreküstü bezleri tarafından üretilen bir androjenik hormondur. Ancak urun supplement olup direk bir hormon degil daha ziyade testosteron booster olarak kullanilmaktadir

Faydalari:

Geliştirilmiş bağışıklık sistemi
Yasam hevesi artisi
Azalmış yağ
Enerji
Daha rahat bir duygu
Konsantrasyon iyileşme
Restoratif uykuya teşvik
Kas gücü artırır
Sağlıklı bir libido Destegi

Eklentiler

• DHEA.jpg
    DHEA.jpg
    15,6 KB · Görüntüleme: 738
güzel kardeşim bu üründe birçok reklam unsuru gibi şişirme bir ürün.bir zamanlar önde gelen prohormon desteği olarak çok satıldı.bizzat denemişliğimde var fakat tribulustan hiçbir farkı yok.psikolojik destek amaçlı yardımı olur anc****esene zarar.

güzel kardeşim bu üründe birçok reklam unsuru gibi şişirme bir ürün.bir zamanlar önde gelen prohormon desteği olarak çok satıldı.bizzat denemişliğimde var fakat tribulustan hiçbir farkı yok.psikolojik destek amaçlı yardımı olur anc****esene zarar.

Teşekkürler guardbody mesajın için şahsen ben arşiv özelliği taşıması için koydum. Çok ucuza aldığım için deniyorum da. Libido üstünde anormal etkili diyebilirim.1 hafta da ciddi etkilerini gördüm. Ama gerisi boş diyen sende dahil birçok deneyimli insan var.

Bu supplement ile ilgili diğer konunuza yazmıştım. İstanbulda bana yakın eczanelerde puritan's DHEA bulamadım ama fiyat bilgisi olarak 25mg için 55 tl'lik fiyatı olduğunu öğrendim ki sitelerinde 7usd 2 şişesi. Neyse konumuza döner isek, Schiff diye bir marka DHEA 25mg aldım o da aynı fiyata sahip. Bunda puritan's a göre fazladan 140mg calcium (as calcium carbonate) 1mg trans-ferulic acid var. Gece alınan ZMA'yı takiben bunu sabah almamızda bir sıkıntı olurmu acaba?

Bu supplement ile ilgili diğer konunuza yazmıştım. İstanbulda bana yakın eczanelerde puritan's DHEA bulamadım ama fiyat bilgisi olarak 25mg için 55 tl'lik fiyatı olduğunu öğrendim ki sitelerinde 7usd 2 şişesi. Neyse konumuza döner isek, Schiff diye bir marka DHEA 25mg aldım o da aynı fiyata sahip. Bunda puritan's a göre fazladan 140mg calcium (as calcium carbonate) 1mg trans-ferulic acid var. Gece alınan ZMA'yı takiben bunu sabah almamızda bir sıkıntı olurmu acaba?

Fiyatlar ne yazik ki Turkiye'de facia.Ben bu urunu 25 mg 200 tablet Turk parasiyla 11 liraya aldim. Zaten denemeye ikna olmamda fiyati sayesinde.

trans-ferulic acid anti oksidan etkili ultraviole isiklarin etkisini azaltiryor. Dna ve hucre ici degisime neden olabilecek toksikleri blokluyor.

Kalsiyum pek muhim degil heryerde var zaten :)

DHEA' nin ZMA ile alinmasinda bir sikinti yok.

Ben sabah ac karnina ve idman oncesi aliyorum.

Back
Yukarı