push pull legs’ten sonra kafamdaki program

Uzun süredir push pull legs çalışıyorum ve artık değişim zamanı olduğunu hissettirdi vücut. Daha önce hiç denemediğim bi split uygulayacağım 1. günsırt-göğüs 2. gün bacak-yan ve arka omuz 3. gün biceps-triceps 3 gün gidip 2 gün off verip tekrar yine başa dönemyi düşünüyorum. Daha önce sırt göğüs çalışan var mı ben süperset yapmayacağım önce sırt sonra göğüs.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sadece kola bir gün ayırman hoş olmamış
sırt ile kol yer bile değiştirebilir. iki ana bölge olan sırt ve göğüsü ne olursa olsun birlikte çalışmak istiyorum diyorsan başarılar dilerim zıt bölgeler olduğu için çalıştırılabilir.

sadece kola bir gün ayırman hoş olmamış
sırt ile kol yer bile değiştirebilir. iki ana bölge olan sırt ve göğüsü ne olursa olsun birlikte çalışmak istiyorum diyorsan başarılar dilerim zıt bölgeler olduğu için çalıştırılabilir.

kaşılıklı kas grupları olduğu için böyle denemek istedim kolu ilk defa tek gün gireceğim bir de karın eklerim o güne. Baktım hoş olmuyor PPL’ye yine devam

kaşılıklı kas grupları olduğu için böyle denemek istedim kolu ilk defa tek gün gireceğim bir de karın eklerim o güne. Baktım hoş olmuyor PPL’ye yine devam

bence omuz kol çalış
bacakla karın yap
hatta bacağa son hareket squat yada leg press yap hem karında kasılıyo ısınmış olur.

Sırtla göğüs aynı gün olmamış. Zaten göğüs çalıştığında pilin bitmiş olacak sırtı düşük ağırlıkla yapmış olacaksın gerekli kasilmayı saglayamayacaksin. Kolla sırtı yer degistirirsen olabilir belki

kimse bu program için olumlu bakmadığı için ben de daha başlamadan soğudum açıkçası. Sadece içimde kalmasın diye bir kaç hafta yapacağım bir şey kaybetmem sonuçta değerli yorumlarınız için teşekkürler

kimse bu program için olumlu bakmadığı için ben de daha başlamadan soğudum açıkçası. Sadece içimde kalmasın diye bir kaç hafta yapacağım bir şey kaybetmem sonuçta değerli yorumlarınız için teşekkürler

En güzelini yaparsınız hocam. Hem aklınızda soru işareti kalmaz. Özellikle ağır kilo deadlift falan giriyorsanız ağırlıklarinizin düştüğünü göreceksiniz

Back
Yukarı