Q7 Termojenik Yağ Yakıcı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brhmcr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ürün sizce nasıl?

• Başarılı

Votes: 7 36,8%
  • Orta karar

Votes: 7 36,8%
  • Başarısız

Votes: 5 26,3%

• Total voters
    19
B

brhmcr

Guest
q7-zayiflama-hap%C4%B1.jpg

1 Kapsül Q7 500 mg’dir. İçeriğindeki maddeler aşağıdaki gibidir:

Açai Ekstresi 125 Mg
Yeşil Çay 95 Mg
C Vitamini 68 Mg
Soya Yağı 55 Mg
Kalsiyum 25 Mg
Diğer Bileşenler 132 Mg

ben 1 hafta kullandım ve yanında diyetle birlikde kilo verdim ama 7.günün sonunda korktum ve bıraktım çünkü geniş zamanda zararının olacağını düşündüm kesin olarak bilgisi olan varsa belirtsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi yorumumu yazayım :)

Saçma sapan ne olduğu belli olmayan sitesinde diğer bileşenler yazıp neler olduğu yazmayan, afedersiniz acemiler için para tuzağı.

Yeşil çay için C vitamin alın :)

Bunlar para tuzağı zaten diyet ve düzenli sporla sağlık problemleri olmayanların kilo vermemesi mümkün değil az biraz irade.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi yorumumu yazayım :)

Saçma sapan ne olduğu belli olmayan sitesinde diğer bileşenler yazıp neler olduğu yazmayan, afedersiniz acemiler için para tuzağı.

Yeşil çay için C vitamin alın :)

Bunlar para tuzağı zaten diyet ve düzenli sporla sağlık problemleri olmayanların kilo vermemesi mümkün değil az biraz irade.

cok dogru demişsin

Arkadaşlar magaza perakende sektöründe calısıyorum gunumun cogu ayaktayım. cok az agırlık calısabılıyorum.

Kg ;72
Boy; 177

Yaglı bı vucut yapısına sahıbım gobek yok denecek gıbı ama hafıf gogus ve yanlar var. İş baslangıcında yag yakıcıları ıcsem ışe yarar mı yanında uygun hafıf bı dıyetle?
Gunde ortalama 17 bın adım atıyorum ve sureklı hareket halındeyım.

q7-zayiflama-hap%C4%B1.jpg

1 Kapsül Q7 500 mg’dir. İçeriğindeki maddeler aşağıdaki gibidir:

Açai Ekstresi 125 Mg
Yeşil Çay 95 Mg
C Vitamini 68 Mg
Soya Yağı 55 Mg
Kalsiyum 25 Mg
Diğer Bileşenler 132 Mg
Bu ürün Tek kelime ile traş Thermojenik yağ yakıcı kullanacaksanız ablam da bende kullanıyoruz çok ta güzel etkisi var Startech Carnishot ürün 3000 mg kullanın Görün etkiyi

ben keto diyete başladım 4-5 ay önce şunu kullanıyorum, https://www.supplementler.com/urun/hardline-mct-oil-500-ml-7554 göbeğimdeki bölgesel yağları eritti gibi. düzenli fitness ve ketojenik diyette yaprım kullanırken.
MCT nin mantığıda şöyle: orta zincirli bir yağ asidi çok kolay sindiriliyo ve çok kolay karaciğere ulaşıyo. Bu nedenle hızlıca enerji için vücutta kullanılmaya başlıyo. Ketojenik beslenmede MCT olmazsa olmaz olarak görülüyo. MCT için hindistan cevizi yağını da tercih ediyolar ama bana hardline ın mct si daha pratik geliyo açıkçası.

Back
Yukarı