QNT Metapure Zero Carbs

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    26
bu ürünü çok önceden kullandım 2-3 kutu. tadı karışımı ve içeriği çok güzel bir ürün.

İnsanların protein tozlarını kullanıp etki almadım demesi beni harbiden şaşırtıyor. ya protein tozundan ne etki alacaksın ? steroid mi alıyorsun da etki alacaksın arkadaşım.

bu etki alamadım bilmem ne yapamadım diyen insanlar hemen kötülüyüveriyor. protein tozundan etki almayı düşünenler bıraksın bu sporu gitsin kumda oynasın.

recovery ürünü olur kullanırsın recovery hızın değişmez o olmaz bu olmaz etki alamadım dersin ama protein tozundan falan etki alamadım ne demek hangi mantık biri açıklayabilir mi lütfen..

neyse..

yeni aldığım scitec whey bitsin yine bu üründen alacağım..

bu ürünü 2 kiloluğunu gnc den aldım 1 haftadır kullanıyorum idmandan sonra 2 öğün arasında 1 ölçek olarak toplamda 1 servis kulanmaktayım aslında gnc güvenilir diye optimum almaya gitmiştim ama çalışan arkadaşım bu ürünün daha iyi olduğunu iddia etti bende bunu aldım optimumla kıyaslama yaparsak hangisi daha iyidir sizce?

Banada bu konuda acil lazım. QNTniin delicious whey diye bi ürünü var bu metapuredan 10lira daha ucuz.İçerikleri kıyasladım metapurada daha çok protein var genel olarakda içeriği daha dolgun bcaa falan açısından... Sonuç olarak QNT metapure almaya karar verdim ama hala çok emin degilim Optimum gold la fiyatı aynı hangisini tercih etmeliyim yada Nitrotech proseries, musclepharm combat gibi farklı birşeymi kullanmalıyım. Kısacası protein tozu seçimi konusunda yardıma ihtiyacım var

ürün çok iyi ölçeği 30 gr bir bardak suda 1 ölçek şeklinde çalışmadan hemen sonra kullanmanızı öneririm shakera gerek yok kaşıkla karışıyor ve 2 ölçek değil bir ölçek yeterli tek dozda.

Merhaba arkadaşlar;
Ürünü deneme fırsatı buldum, Hidrolize form gibi, çok ince taneli suya çok çabuk karışabiliyor.Örneğin, Optimum whey den daha rahat suda karışıyor, tadı mükemmel.(Çikolatalı)
Ürünün içinden 50 gramlık ölçek çıktı, ölçek kenarlarında gramajlar belirtilmiş kim bilir ürünü kaç kişi tam ölçek kullandı :)
Ölçeğini hiç beğenmedim, farklı markanın 30 gramlık ölçeği vardı iyiki onu kullanıyorum. Metapure genel olarak başarılı arkadaşlar
Bilginize..

3 haftadır QNT metapure kullanıyorum ve gayet memnunum. Profesyonel olarak spor yaparken takviye olarak ürünler kullanıyordum fakat tat ve tortu olarak kullandığım en güzel ürün diyebilirim. 3 yıl ara verdikten sonra yeniden başladım ocak ayı başından bu güne 12 kilo aldım fakat bunu proteinle yapmadım düzenli beslenmeyle ve düzenli çalışmayla. Belki altyapımın opması da yardımcı olmuştur. Fakat 3 haftadır kullanıyor olmama rağmen etkisini görmeye başladım. İzole bir ürün olduğu içinde kullanımından kısa süre sonra enzimleniyor. Fiyat olarak bağzı ürünlerle aynı fiyatta ama bence başarılı bir ürün.[DOUBLEPOST=1394660057][/DOUBLEPOST]
Banada bu konuda acil lazım. QNTniin delicious whey diye bi ürünü var bu metapuredan 10lira daha ucuz.İçerikleri kıyasladım metapurada daha çok protein var genel olarakda içeriği daha dolgun bcaa falan açısından... Sonuç olarak QNT metapure almaya karar verdim ama hala çok emin degilim Optimum gold la fiyatı aynı hangisini tercih etmeliyim yada Nitrotech proseries, musclepharm combat gibi farklı birşeymi kullanmalıyım. Kısacası protein tozu seçimi konusunda yardıma ihtiyacım var
Ben metapure kullanmanı tavsiye ederim .protein oranı deliciousa göre daha yüksek bir ürün.
İçerik olarakta daha iyi. Kullanım olarak çok rahat bür ürün hemen karışıyor tortu bırakmıyor tadı ise gayet güzel.

Son düzenleme:
Düzeltme yapalım,
Ürünün içerisinden çıkan 50 grm lık ölçekte bir enteresanlık var, tam ölçek toz kullanıldığında 30 grama tekabul ediyor(30 gramlık farklı bir ölçek, metapure nin 50 gramlık ölçeğini tam dolduruyor)
Bilginize.[DOUBLEPOST=1397218909][/DOUBLEPOST]
Ben bu ürünü alıcaktım, kız önermedi, azda olsa yağda olması gerekiyormuş bu üründe yokmuş sanırım

Element uydurmuş o satıcı :)

Bende ilk defa bu ürünü denicem arkadaşlar. Ultimate isocool alacaktım ellerinde yokmuş qnt önerdiler .Protein oranı çok daha iyi .Umarım beğenirim .

Back
Yukarı