• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Raşit Turan- yaş 17, boy 171, kilo67 5 aydır V.G yapıyorum.

Selam arkadaşlar ben 17 yaşındayım. Kendimi bildim bileli hep sporla uğraşırım. 5 ay öncesine kadar evde yapılabilecek şınav, mekik, barfiks gibi şeylerle alt yapı oluşturdum. 5 ay öncede spor salonuna başladım. Önceden arada bir öylesine yaptığım bir işti ama artık yaşam tarzı haline dönüştü benim için.
5 ay öncesine ait fotoğrafım yok. Salonda çekindiğim 4 fotoğrafım var şuanda. Boy 171 kilo 67.
Not: Forumda yeniyim. Öncede açmıştım konu fakat o kilitlendi. İnşallah bu kilitlenmez :)

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 2.903
  • 2.jpg
    2.jpg
    103,7 KB · Görüntüleme: 2.876
  • 3.jpg
    3.jpg
    133,5 KB · Görüntüleme: 2.665
  • 4.jpg
    4.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 2.604
Kardeşım oncelıkle vucudun gayet ıyı bende boyle vucuda ulasmak suankı amacım :) Beslenme programını yazarmısn ? Bide salonda felan beslenme programı verdımı hocalar ben daha 2 hafta once basladım zayıflık var bende

Yas 16 Boy 169 Kılo 50 :/

Beslenme programın yani kendi kalori ihtiyacın ve amacına göre kendin hazırlicaksın yani salonlarda vermiyor hocalar. protein olarak yumurta tavuk göğsü lor peyniri... komleks karb. olarakta işte pirinç bulgur yulaf patates... bunlarla günlük beslenmeni ayarlamalısın. ben günde yaklaşık yarım kilo tavuk, 5 yumurta, 2-3 tabak bulgur lapası... şeklinde besleniyorum. sağlıklı yağlarıda unutma zeytin yağı badem ceviz filan.

Beslenme programın yani kendi kalori ihtiyacın ve amacına göre kendin hazırlicaksın yani salonlarda vermiyor hocalar. protein olarak yumurta tavuk göğsü lor peyniri... komleks karb. olarakta işte pirinç bulgur yulaf patates... bunlarla günlük beslenmeni ayarlamalısın. ben günde yaklaşık yarım kilo tavuk, 5 yumurta, 2-3 tabak bulgur lapası... şeklinde besleniyorum. sağlıklı yağlarıda unutma zeytin yağı badem ceviz filan.

ben yarın sana dıyet lıstemı atsam besın degerlerı ıle bakarmısın ? iyimı dıye :/

Back
Yukarı