• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Raşit Turan- yaş 17, boy 171, kilo67 5 aydır V.G yapıyorum.

Dediğin gibi dostum vucutta en son çıkal kıl sakal bölgesidir buda gelişimini tamamlamış olduğunu gösterir
bu saatten sonra boydan umudu kes ki kesmişsin zaten başarılarının devamını dilerim kal sağlıcakla.
Evet çünkü sakal çıktığından beri uzamadı hiç. 1 senedir filan. Kestim ümidide artık. Teşekkür ederim :)

Ya onlar uzama dönemindeyken yapılarak uzamayı desteklemesi için. Duran boyu uzatacağını sanmıyorum. Ama takıntı da yapmıyorum boyu.
Ben üniversiteye gittiğimde yani 18 yaşındayken sakallarım tamdı boyum 1.82 di 20 yaşındayken boyum 1.84 oldu. Daha bence ümidini kesme boy açısından erkekler genelde 20 yaşına kadar uzarlar.

çalışmanı yaptıktan sonra mutlaka vücudu biraz esnet barfikste sallan gerilme falan hareketleri yap boy konusunda bunlar

Açıkçası bu boy konusuna nerden gelindi bilmiyorum ama sana tavsiyem hiç takma zaten uzayacağı varsa uzuyor barfiksle vs olacak şey değil bu extra yapacağın şeylerin pek bir katkısı olmaz boyun zaten Türkiye'deki kız boy ortalamasını baz alırsak gayet iyi.Uzarsa uzar hiç kasma derim ben :)

Açıkçası bu boy konusuna nerden gelindi bilmiyorum ama sana tavsiyem hiç takma zaten uzayacağı varsa uzuyor barfiksle vs olacak şey değil bu extra yapacağın şeylerin pek bir katkısı olmaz boyun zaten Türkiye'deki kız boy ortalamasını baz alırsak gayet iyi.Uzarsa uzar hiç kasma derim ben :)
Aynen nerden geldik bu konuya anlamadım :) Önceleri çok takıyodumda artık takmıyorum ya. Bak oliveira ya 1.70 ama onnumara adam. Uzarsa uzar uzamazsada sıkıntı yok diyorum artık :D

Eklentiler

• brust.png
    brust.png
    323,2 KB · Görüntüleme: 619
Öncelikle tebrik ederim güzel bir vücuda sahipsin, ama estetik olarak pek iyi sayılmazsın bu iş daha çok genetiğe bakıyor ama yinede estetiğe önem vermeni öneririm.Vücudun temelini evde attığın konusunda da katılıyorum sana belli ediyorsun zaten bende 2 yıl evde vücut geliştirme yaptım 8 aydır da spor salonunda çalışıyorum.Bende 17 yaşındayım boy 1.73 civarı 69 kiloyum birbirimize çok benziyoruz :)[DOUBLEPOST=1405725968][/DOUBLEPOST]Bu arada bahsettiğiniz kasın ismi brachialis olabilir.

Öncelikle tebrik ederim güzel bir vücuda sahipsin, ama estetik olarak pek iyi sayılmazsın bu iş daha çok genetiğe bakıyor ama yinede estetiğe önem vermeni öneririm.Vücudun temelini evde attığın konusunda da katılıyorum sana belli ediyorsun zaten bende 2 yıl evde vücut geliştirme yaptım 8 aydır da spor salonunda çalışıyorum.Bende 17 yaşındayım boy 1.73 civarı 69 kiloyum birbirimize çok benziyoruz :)[DOUBLEPOST=1405725968][/DOUBLEPOST]Bu arada bahsettiğiniz kasın ismi brachialis olabilir.
Teşekkür ederim. Bende bir buçuk iki sene kadar evde çalıştım benziyoruz cidden :D estetik konusu dediğin gibi genetiğe bakıyor biraz. mesela belim kalın. Ne yaparsam yapayım incelmiyor bundan daha fazla. Estetik konusunda gördüğün eksikleri söylersen sevinirim yol yakınken düzelteyim :)

Vücut yapısı uygun olunca az bir çalışma bile mükemmel sonuçlar ortaya çıkartabiliyor.Ama vermeyince Mabud ne kadar çalışırsan çalış olmuyor.Tebrikler çok başarılı,aynen devam.

Vücut yapısı uygun olunca az bir çalışma bile mükemmel sonuçlar ortaya çıkartabiliyor.Ama vermeyince Mabud ne kadar çalışırsan çalış olmuyor.Tebrikler çok başarılı,aynen devam.
Çok teşekkür ederim. Çalıştım olmuyor diyipte bırakmakta olmaz ama. Dediğin gibi yapı meselesi. Kimisi çabuk sonuç alır kimisi daha geç.

Şuan başka eksik göremiyorum ama triceps long head diğer bölgelerine göre geri kalmasın ona dikkat et, evde o adeleye yönelik yapılabilecek hareketler biraz kısıtlı :)

Evde çalışmadığını biliyorm dostum evde çalışırken o bölgeyi ihmal etmişsindir diyorum, triceps push down daha çok triceps'in lateral bölgesi içindir log head ı çalıştıran hareketler triceps extension,skull crusher vb :)

Evde çalışmadığını biliyorm dostum evde çalışırken o bölgeyi ihmal etmişsindir diyorum, triceps push down daha çok triceps'in lateral bölgesi içindir log head ı çalıştıran hareketler triceps extension,skull crusher vb :)
He anladım. Tamam kardeş sağolasın ona göre ayarlicam tekrar programı.

Back
Yukarı