• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Raşit Turan- yaş 17, boy 171, kilo67 5 aydır V.G yapıyorum.

2014 senesindeyiz 5 ay önce yada 6 ay önce çekilmiş bir foto bulamadın mı? android ve ios çıkalı neredeyse 4 yıl olacak..
buyur geçen seneden foto mesela. vücut fotom yok[DOUBLEPOST=1407084479][/DOUBLEPOST]
Kardesim adam olayi super ozetlemis, sen cok basarilisin tebrik ederim.Ama 5 ay da boyle olunmaz, bu konuda yalan soyluyorsun demek istemiyorum, hakaret olur.Arkadas dedikten sonra yazmissin iste altyapim ve gecmism vardi.Basta tam yaz genclere yanlis gorunebilirsin.Bu arada gelisimin cok guzel boyle devam kardesim.
teşekkür ederim. yazdım zaten bak " Kendimi bildim bileli hep sporla uğraşırım. 5 ay öncesine kadar evde yapılabilecek şınav, mekik, barfiks gibi şeylerle alt yapı oluşturdum. 5 ay öncede spor salonuna başladım."

Eklentiler

• 1377389_651685614865650_1638141963_n.jpg
    1377389_651685614865650_1638141963_n.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 588
Protein tozu ve keratin kullanmadan böyle kısa surede yapmak mümkün degil ozaman :/ :(

Tartışmanın luzumu yok biyolojik yada sayılsal olarak bunun kanıtı mümkün değil ya kabul edin ya etmeyin.

Herşeyi supplementlere bağlamak yanlış. Supplementler sadece takviyedir. Sen antremanını, beslenmeni düzgün yap ki onlarda işe yarasın yoksa bir faydası olmaz.
Aynen öyle. supplamentler mucize değil. sadece yardımcı besin takviyeleri. Kullanmasan olmaz diye bişey yok yani[DOUBLEPOST=1407097545][/DOUBLEPOST]
Tartışmanın luzumu yok biyolojik yada sayılsal olarak bunun kanıtı mümkün değil ya kabul edin ya etmeyin.
teşekkür ederim noktayı koydun :) ister kabul edin ister etmeyin burda karizma için durduk yere yalan söylicek değilim.

Herşeyi supplementlere bağlamak yanlış. Supplementler sadece takviyedir. Sen antremanını, beslenmeni düzgün yap ki onlarda işe yarasın yoksa bir faydası olmaz.
PEKİ TEŞEKKUR EEDERIM :)

5 ay da yakalayabileceğin en güzel formu yakalamışsın ve yakışmış başarılar raşit

Yaş,maddi durum,risk analizi hesaplama bu sporda atlanan 3 temel kaynaktır jeff gibi örnekler idolleriniz olmasın bu adamlar risk analizlerini ne derece iyi hesaplıyorlar tartışılır,vucud'u muhtemelen ecza deposu gibidir,ve kuvvetle muhtemel sporcu kalbinden çok daha ötesinden büyük bir kalbe ve diğer organlara sahiptir...

Bence gayet iyisin, göğüs anatomin ve six packlerin gayet hoş gözüküyor. Süreçle ilgili tartışmaya gelince de; herkesin anatomisi farklı, beslenmesi genel hatlarıyla aynı olsa da farklı, ilaç kullanıyorsa kullandıkları farklı, hocası farklı... Yalan söylüyor olsan da bu bir başarıdır: 2 yılda da yapmış olsan, 2 yıl bu azmi göstermiş olman takdir edilecek bir durum; eğer 5 ayda yaptıysan da genetiğin yardımcı olmuş demektir, bu da güzel ve takdir edilesi bir durum.

5 ay için muhteşem vucut, bu arada kenzo'nun videosunda da gördüm seni, kenzo ile tanışma fırsatı yakalamışşın ne güzel :)
Teşekkür ederim :) evet kenzoyla tanışma fırsatım oldu epey konuştuk filan. Beraber antrenman yaptık. Gerçekten çok kral adam :)
Bence gayet iyisin, göğüs anatomin ve six packlerin gayet hoş gözüküyor. Süreçle ilgili tartışmaya gelince de; herkesin anatomisi farklı, beslenmesi genel hatlarıyla aynı olsa da farklı, ilaç kullanıyorsa kullandıkları farklı, hocası farklı... Yalan söylüyor olsan da bu bir başarıdır: 2 yılda da yapmış olsan, 2 yıl bu azmi göstermiş olman takdir edilecek bir durum; eğer 5 ayda yaptıysan da genetiğin yardımcı olmuş demektir, bu da güzel ve takdir edilesi bir durum.
Çok teşekkür ederim. Yani dediğim gibi salona başlamadan önce alt yapım zaten iyiydi baya. şınav mekik barfiksle. Salona başlayıncada hem alt yapı hemde genetiğimde yardımcı oldu çok.

Back
Yukarı