radyoda çalan bir şarkı.

malesef 2 side değil jennifer lopez lala değil nanana diyo :D kafayı yicem bulamadım şarkıyıya bulana tuttuğu altın olsun :D bende açtım fenomeni başka sözler neler var anlamaya çalışıcam

jennifer lopez , rihanna , shakira , beyonce, nicole sherzinger , k. perry ,bunlar söylemiyo :) şarkıda söylenecek bi sözde yok galiba. başında belki vardır hatırlamıyorum. baslı bir ritim geliyo arkasındanda kadın 5 tane la la la la la diyo. bu hep böyle gidiyo ritim ve la la :)

Bende çok merak ettim kaç gündür bakıyorum konuya biri buldumu diye bulun artık şu şarkıyı :)

Auburn: La, La, La (Featuring Iyaz) Official Video
bayağı la la la geçiyor içinde birde bunu deneyin :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:44 ----------

işte şimdi buldum
ATC - All Around The World (la la la la la la la la)
çok kötüyüm haha :)

2 side değil :( berjavk kesin aynı şarkıyı arıyoz yalnız sanatçının sesi bana tanıdık geliyor yada ben öyle sanıyorum berjavk başka bir söz kesebildin mi

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:58 ----------

yarın akşama kadar dinlicem bulucam şarkıyı kafayı yicem ne bu şarkının adı fenomene mail atıyorum dönmüyolarda

Auburn: La, La, La (Featuring Iyaz) Official Video
bayağı la la la geçiyor içinde birde bunu deneyin :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:44 ----------

işte şimdi buldum
ATC - All Around The World (la la la la la la la la)
çok kötüyüm haha :)

aynılarını bende demiştim :)

kac gundur takıp edıorum konuyu yanı varya sırf bnde bulım dıye fenomen dınlıorum artık ya

remsn dert oldu su an bana :)

ama forum daynısmasıyla bulucaz o sarkıyı merak etme

eco şarkı hergün fenomende çıkıyomu çıkıyosa saat kaç gibi çıkıyo ben daha denk gelemedim dinliyip kayıt alıp araştırcam.

valla pazartesi salı çarşamba günleri denk geldi 9.30 a doğru salona varıyorum tam girdiğim sıralarda sonu geliyor zaten perşembe gitmedim dün yani bu akşam gidebilirsem daha erken gidicem

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:07 ----------

bence arkadaşlar şarkının çaldığı saati aklımda tutarsam topluca radyo fenomene mail atalım :D

Back
Yukarı