Umutcan Beyazıt
Üye
Hepinize selamlar,ramazan ayından sonra ki değişimimi yayınlamak istedim,yaklaşık 3 buçuk ay civarı bir zamanda 85.6 kilodan 72.2 kilograma düştüm,yorumlarınızı bekliyorum 

Teşekkür ederim hocam şuan onun için uğraşıyorum,inşallah güzel bir sonuç alacağımİyi göğüs yapmışsınız.Karına ağırlık verirseniz çok daha güzel çıkacaktır.![]()
öncelikle yorumun için teşekkür ediyorum,beslenmem şu şekildeydi yağlı yemeklerden uzak,az karbonhidrat ve çok protein.Yani ana mantık böyle dışardan hiçbir şekilde yiyecek içecek olmaması dahilinde.spor günlerim ise 3 gün ağırlık antrenmanı ve 3 gün sağlam kardiyo antremanı olmak üzere ayırdım ve hala öyle devam ediyorum + 1 gün dinlenme o da pazar gününe denk getiriyorum tabii kiMerhaba güzel gelişim gerçekten Tebrikler. . Nasıl beslendiğini öğrenebilir miyim ve kaç gün spor![]()
sağlık olsun kardeşim yapıcak bir şey yok ilk başlarken böyle çekildiğim için devamını aynı şekilde getirdimabi çok büyük bir ihtimalle konun kilitlenicek vücudunun diğer fotolarınıda koymadığın eksik pozlar koyduğun için ama, bu kadar kısa sürede nasıl hem yağ yakıp böyle kas kazandın şaşırdım doğrusu, tebrikler.
yapabildiğimin en iyisini yapmaya gayret gösteriyorum,teşekkür ederim hocamEvet iyi göğüs çalışmışsın fakat karın egzersizlerine daha ağırlık vermen lazım başarılar![]()
Zaten ne kadar kendine gayret gösteriyorsan bir kaç hafta sonra ödülünü alacaksınyapabildiğimin en iyisini yapmaya gayret gösteriyorum,teşekkür ederim hocam![]()
1 ay kadar sonra izole protein tozu alıp kendimi desteklemek istiyorum,sizce bu karar uygun mudur ?Zaten ne kadar kendine gayret gösteriyorsan bir kaç hafta sonra ödülünü alacaksın![]()
He çok mu lazım hayır değil eğer düzenli beslenir protein ve karbonhidrat içerikli besinleri pek kaçırmadığın sürece tükettiğin sürece protein tozu önermiyorum ama eğer gerekli benim için diyorsan toz kullanabilirsin1 ay kadar sonra izole protein tozu alıp kendimi desteklemek istiyorum,sizce bu karar uygun mudur ?
Bir gün gıdaklıyıcam yada yüzgeçlerim çıkacak diye korkuyorum artıkHe çok mu lazım hayır değil eğer düzenli beslenir protein ve karbonhidrat içerikli besinleri pek kaçırmadığın sürece tükettiğin sürece protein tozu önermiyorum ama eğer gerekli benim için diyorsan toz kullanabilirsin![]()
Olacak o kadar vücut geliştirmek sabır işi sabrederek kaldır ağırlıkları yeterliBir gün gıdaklıyıcam yada yüzgeçlerim çıkacak diye korkuyorum artık![]()
Kesinlikle öyle hocamOlacak o kadar vücut geliştirmek sabır işi sabrederek kaldır ağırlıkları yeterli![]()
![]()
![]()