Renewa Club

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan haven
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar kim ne derse desin adam gibi bir salon herşeyiyle gerçekten güzel bir salon havuzu sahunası jarkuzisi yani insana insan olduğunu hissettirilen bir salon ağırlık çalışanlar içinde bulunmaz makineler ve cidden sağlam ağırlıklar var kimse bu salonun hakkını yemesin çıkmıyoruz teer kokan pis salonlardan sonra iyi bir salon açılıncada onu kötülemek için elimizden geleni yapıyoruz kimse kusura bakmasın salon gerçekten çok ama çok güzel ...Ayrıca pahalı falan değil sizin paranız yetmiyorsa bu sizin sorununuz sigara içmeyin alkol almayın biriktirin gidin amacınız gerçekten sporsa öyle yada böyle birikir bu para Salonla uzaktan yakından ilgim yok mağza sektöründe çalışıyorum sadece insana değer veren bir salon olduğunu bilmek bile yeter

Pahalı değil sizin sorununuz demek ne kadar saçma bi laf ya.Şu an ben sigarada içmiyorum alkolde almıyorum hatta suplemente para artsın diye gereksiz kıyafet alışverişi bile yapmıyorum bana çok çok uçuk geliyo fiyat ,yani sadece bana değil eminim bu forumdaki herkese söyle ücretini yüzde 95 i benimle aynı fikirdedir eminim.Biraz geniş konuşmuşsun sen arkadaşım.Sadece salon ücretini ayarlayınca iş bitmiyo maalesef,beslenmesi,suplementi,yol parası bide bu salonun parası türkiye standartlarında zengin olmayan birinin belini büker ..Tok açın halinden anlamaz diye boşa dememişler gibi sanki ;)

Back
Yukarı