Arkadaslar,
REP puanlari hareketlendirelim, rep´i dusuk olan ve rep isteyenler VE ingilizcesine güvenenler icin REPUTATION yarismasi düzenliyoruz.
Ingilizcesine güvenen kisiler Vücüt gelistirme hakkinda ingilizce veya diger dillerden türkceye cevirmesi sonucunda.
20-40 arasi REP kazanma hakkina sahip oluyor.
Yazilar en az bir sayfa olmali, yok okadari cevirmem derseniz kisa ceviriler icinde REP kazanma sansiniz var.
Neden bu yarisma?
Bu yarismanin nedeni yabanci ülkelerdeki, bilgileri türkceye cevirip, yabanci bilgileri türk sporcularina yaymak.
Rep disinda, okuyucular icin ve bu sporun daha bilgili yapilmasi icin yardimci olmus olup, ayni zamanda kendinizde daha bilgili olacaginizi unutmayin.
REP puanlari Yönetim tarafindan verilecek, ayrica diger üyelerdende rep kazanma hakkiniz olacak.
Ayrica forumda yakin zamanda bir Ceviri ekipi olacak. Burada kendinizi gösterme imkanizda olacak.
Bunun yaninda, yeterli bir ekip olustugu an, hediyeli yarismalar düzenlenecek.
Hediyeler arasinda Muscle Tech ürünleri olacak.
Cevirilerinize guvenmiyorsaniz, bana özeldende yazilari gönderebilirsiniz.
Umarim ingilizcesi güclü olanlar destekci olur.
Cevirilerinizde lütfen kaynak göstermeyi unutmayin.
www.bodybuilding.com sitesi güzel bir baslangic olabilir.
/Despo
REP puanlari hareketlendirelim, rep´i dusuk olan ve rep isteyenler VE ingilizcesine güvenenler icin REPUTATION yarismasi düzenliyoruz.
Ingilizcesine güvenen kisiler Vücüt gelistirme hakkinda ingilizce veya diger dillerden türkceye cevirmesi sonucunda.
20-40 arasi REP kazanma hakkina sahip oluyor.
Yazilar en az bir sayfa olmali, yok okadari cevirmem derseniz kisa ceviriler icinde REP kazanma sansiniz var.
Neden bu yarisma?
Bu yarismanin nedeni yabanci ülkelerdeki, bilgileri türkceye cevirip, yabanci bilgileri türk sporcularina yaymak.
Rep disinda, okuyucular icin ve bu sporun daha bilgili yapilmasi icin yardimci olmus olup, ayni zamanda kendinizde daha bilgili olacaginizi unutmayin.
REP puanlari Yönetim tarafindan verilecek, ayrica diger üyelerdende rep kazanma hakkiniz olacak.
Ayrica forumda yakin zamanda bir Ceviri ekipi olacak. Burada kendinizi gösterme imkanizda olacak.
Bunun yaninda, yeterli bir ekip olustugu an, hediyeli yarismalar düzenlenecek.
Hediyeler arasinda Muscle Tech ürünleri olacak.
Cevirilerinize guvenmiyorsaniz, bana özeldende yazilari gönderebilirsiniz.
Umarim ingilizcesi güclü olanlar destekci olur.
Cevirilerinizde lütfen kaynak göstermeyi unutmayin.
www.bodybuilding.com sitesi güzel bir baslangic olabilir.
/Despo