SteeLHammeR
Üye
Başlığı görünce yerli Lorenzo buldum falan dedim. Abartılacak bir kütle yok arkadaşta. Abartılacağı bırak kütle yok. Sanki 45cm kol yapmış gibi abartmayın. Güzel düzgün bir fiziği var yatkın.
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
4.5 ayda
genetik muazzam olsun kütlelenmek için kaldırım taşı kaldırması bile yeteceklerden olsun
beslenmesi kilox2 kaliteli protein ve kilox4 kompleks k.hidrat olsun
en iyi amino asitleri ve whey-kasein ek gıdalarını kullansın
günlük 9 saat uyusun muazzam bir dinlenme uygulasın
dünyanın en profesyonel kürünü kullansın
ve yeni başlamış olsun (gelişim hızlı olduğu için)
4.5 ayda yine bu kadar hacim alamazzzz ! bu şartların hepsi bir arada olursa belki bir şans var ama olmadığını kendisi belirtmiş bu yüzden inanılmayacak ne var demek bu sporu yapan sporcu ve çaylaklara hakaretten öteye gidemez.
kimse bu adamın vücudunu kıskanmıyor ondan iyi durumda olan üyeler bile belirtiyor ki 4.5 ayda bu kütle kazanılamaz! Kendisi önceden 5 6 yıl boxörlük veya güç gerektiren bir spor yapmadığını ve akşamları ekmek yediğini söylüyor olay şu
Bir deli kuyuya taş atmış,40 akıllı inanmış![]()
kardeşim ben resmi görmesem çok kütleli hem de çok estetik mükemmel bi vucuttan bahsediyorsunuz sanıcam fakat resimlerde sadece fit bi adam var. yalan söylesin veya söylemesin zaten inanılmayacak bi vucudu yok... spora başlamadan önce yagsız bi vucudu olanlar ve de doğru çalışanlar 5 6 ayda iyi bi seviyeye geliyor zaten... kendisi dogru söylüyor veya söylemiyorsa çokta üzerinde durulacak bi konu degil...